icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 16/01/2020

"Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe kennis. Daar krijg ik energie van!"

Jos Esten

Hoe fijn dat onze nieuwe medewerker Jos Esten al voor de aanvang van zijn arbeidsrelatie met IT Test Talents een nieuwe opdracht heeft. Het laat zien welke kwaliteiten wij in huis hebben. Jos is één van onze top experts!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Jos Esten, getrouwd en vader van twee zoons. Ik woon in Katwijk en heb In Leiden de HBO-studie Informatica gevolgd en afgerond. Inmiddels meer dan 11 jaar actief in het testvak en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Naast werk ga ik het liefst op pad met mijn gezin, de kroeg in met vrienden, hardlopen of ontspannen met een videogame.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Het werken in verschillende IT-omgevingen, als tech-nerd zijnde, heb ik altijd fascinerend gevonden. Tel daarbij op dat ik samenwerk met veel disciplines en tegelijkertijd waarde hecht aan het sociale aspect. Wat dat betreft kan ik nu mijn lol op.

Be humble. Be hungry. And always be the hardest worker in the room.
Dwayne Johnson / Acteur en voormalig professioneel worstelaar

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Ik heb veel over IT Test Talents gehoord van Raymond Steenvoorden (reeds een expert). De kennismakingsgesprekken gingen nauwelijks over werk, wat aangeeft dat de medewerkers hier hoog staan aangeschreven. Dat ik hier piloot kan zijn van mijn eigen carrière maakte het plaatje compleet.

Wat is jouw motto?
Zodra ik tevreden ben over mijn eigen werkzaamheden, wordt het tijd voor humor op de werkvloer. Tot die tijd hebben jullie het te doen met een bescheiden IT-er. Deze sluit aan op mijn motto: 'Be humble. Be hungry. And always be the hardest worker in the room.' Dit is een quote van Dwayne Johnson.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk uit naar zorgen dat IT Test Talents, en natuurlijk de opdrachtgevers, kunnen genieten van mijn werkzaamheden als testexpert. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe kennis.. daar krijg ik energie van.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!