icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 10/09/2019

Tester Ryan is altijd bezig met optimalisatie

QoppoConsult

Bij IT Test Talents kunnen we een nieuw gezicht verwelkomen: Ryan Jaypee. Hij is als een vis in het water als het draait om IT. Welkom Ryan!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam Ryan Jaypee. Ik ben van Filipijnse en Japanse afkomst. Ik woon met mijn vriendin en twee zoontjes van 1 en 3 jaar in Twente. Ik heb een marketingachtergrond, maar tijdens mijn studie heb ik mij gerealiseerd dat werken in de IT veel beter bij mij past. Toen ik me dat realiseerde heb ik mijn koers gewijzigd naar dit mooie vakgebied.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Als tester moet je het leuk vinden om op zoek te gaan naar knelpunten en na te denken over verbeteringen. Het constant reflecteren en verbeteren doe ik graag, tijdens mijn werk en in mijn vrije tijd. Als ik niet nadenk over verbeterpunten op het gebied van Jiujitsu dan denk ik wel na over het optimaliseren van een testscript of hoe ik mijn eetpatroon/voeding kan verbeteren.

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Omdat ik vanaf het eerste gesprek aanvoelde dat er bij IT Test Talents een relaxte sfeer hangt, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan de medewerkers. Ik voelde me direct welkom en had het idee dat het bedrijf past bij mij als persoon.

Wat is jouw motto?
Hakuna matata - Timon en Pumba

Waar kijk je het meeste naar uit?
De uitdagingen en ervaringen die me te wachten staan. De leuke opdrachten bij verschillende bedrijven, waarbij ik een positieve bijdrage kan leveren. Tegelijkertijd wil ik nog meer leren en veel ervaring opdoen op gebied van testen en testautomatisering.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!