icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 20/01/2022

"Het is altijd een uitdaging om een product foutloos op te leveren!"

QoppoConsult

Wij verwelkomen een nieuwe expert: Semmy Pattiwael. Een ervaren tester die gaat voor kwaliteit. Maak kennis met hem!

Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Semmy Pattiwael, 46 jaar oud, geboren in Gouda en Molukse roots. Ik woon samen met mijn vriendin aan de rand van Den Haag en heb twee dochters van 17 en 13 jaar oud. We wonen op 15 minuten fietsen van Kijkduin en wij zijn daar dan ook geregeld te vinden. Na mijn administratieve opleiding afgerond te hebben, ben ik aan de slag gegaan bij een verzekeringsmaatschappij. Een administratieve baan bleek het toch niet voor mij te zijn en toen ben ik via een AutoCAD dealer de ICT ingerold. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen was ik uiteindelijk werkzaam als Technical Expert bij het groenste telecombedrijf van Nederland. Ik hield mij voornamelijk bezig met het migreren van front-end en back-end applicaties. Hierdoor had ik al veel raakvlakken met het testvak en kreeg ik de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen en aan de slag te gaan als Testmanager. In die 6 jaar ben ik betrokken geweest bij verschillende, uitdagende en interessante projecten. Ik heb dat altijd met veel plezier gedaan.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Het testen en het coördineren van testen vind ik een mooi vak. Naar mijn mening kan ik hierin bijdragen aan de kwaliteit van een product. Bijkomend geeft het mij voldoening wanneer de opdrachtgever tevreden is over het opgeleverde product en deze voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever. Het is voor mij altijd een mooie uitdaging om het product in 1 keer foutloos op te leveren!

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

Bij mijn laatste project werkte ik samen met iemand die een aantal jaren werkzaam is geweest bij IT Test Talents. Diegene was enthousiast over dit bedrijf en via hem ben ik in contact gekomen met IT Test Talents. Tijdens mijn kennismaking/ sollicitatiegesprek met de Business Managers kreeg ik een goed gevoel over dit bedrijf en ook sprak hun visie mij aan. Zo vond en vind ik het verfrissend en mooi dat IT Test Talents hun werknemers vooropstelt. De bewegingsvrijheid die ik zelf heb binnen het aangaan van projecten vind ik fijn. Het contact met IT Test Talents ervaar ik als laagdrempelig en toegankelijk. Afspraken werden en worden nagekomen en had ik snel duidelijkheid over mijn mogelijke contract. Dit maakte dat ik niet lang hoefde na te denken om mij ben hen aan te sluiten.

Vertel iets verrassends over jezelf?

Ik ben gediplomeerd trainer/ coach in de bokssport sinds 2005 en geef training op een boksschool in Benthuizen. Zelf heb ik ook in het verleden wedstrijden gebokst en daarna mij verder ontwikkeld als trainer. Mijn passie ligt bij het opleiden van technisch hoogstaande boksers en daar het maximale uit zien te halen op zijn of haar niveau. Mijn droom is om ooit een door mij opgeleide bokser af te laten vaardigen naar de Olympische Spelen. Dat is in 2016 op een haar na niet gelukt en nu gaan we voor 2024 of 2028!  

Overzicht nieuws
QoppoConsult
Semmy Pattiwael /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!