icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 04/01/2022

"Testen is vertrouwen, zekerheid en veiligheid"

QoppoConsult

Maak kennis met onze nieuwe expert: Mourad Mounadi. Een tester in hart en nieren. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Mourad Mounadi. En ja, zoals de naam doet vermoeden van Arabische afkomst. Ik ben in Casablanca geboren, getrouwd en vader van 4 kinderen: twee jongens (13 en 5 jaar) en twee jongvolwassen dochters (21 en 19 jaar). Sinds 1998 woon ik met veel plezier in Den Haag. Ik heb elektrotechniek gestudeerd richting Telematica. Ik hou me al jaren bezig met het testen van systemen en de coördinatie van de testprojecten. Buiten mijn werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin, wandelen en aan alles wat te maken heeft met voetballen. Verder ben ik ook betrokken bij de voetbalvereniging waar mijn zoons spelen.   

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Oorspronkelijk heb ik een technische achtergrond, daarbij heb ik veel moeten programmeren. Het testvak heb ik vooral geleerd tijdens mijn afstudeeropdracht, waarbij het eindproduct moest voldoen aan hoge gebruikerswensen. Sindsdien is testen mij passie geworden, testen is vertrouwen, zekerheid en veiligheid het zit verweven in ons dagelijkse leven, waarbij we er niet zo bewust van zijn.  

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

IT Test Talents is een betrokken bedrijf en gaat voor hoge kwaliteit. Bij het eerste contact met de business managers voelde ik me al meteen veilig en thuis. De experts staan centraal en er wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van de medewerkers. De RIT (Reistijd, Inhoudelijke opdracht, Tarief) is uitstekend bedacht en geregeld.  

Wat is jouw motto?

Als je alles uit het leven wil halen, moet je oppassen dat het leven niet alles uit jou haalt.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk uit naar uitdagende interim opdrachten waarbij ik mezelf blijf ontwikkelen en uiteraard binnen een prettige samenwerking met mijn nieuwe collega's.

Overzicht nieuws
QoppoConsult
Mourad Mounadi /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!