icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 03/01/2022

"Ik haal energie en plezier uit het hele proces van Test Automation"

QoppoConsult

Wij verwelkomen wederom een nieuwe collega: Hassan El Hassan. Een enthousiaste, ondernemen en leergierig tester. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Ik ben Hassan el Hassan. Ik heb MBO Klinische Chemie en Hematologie en HBO Life Sciences Moleculaire Biology gestudeerd. Na mijn HBO studie heb ik nog kort bij de Nederlands Vaccin Instituut(NVI) gewerkt waarna ik verhuisd ben naar België om bij de Vrije Universiteit Brussel(VUB) te werken als Research Associate. In 2015 was ik betrokken bij het opstarten van Confo Therapeutics, een biotechbedrijf. Voor jaren heb ik met plezier in academisch en farmaceutisch onderzoek gewerkt, mijn passie lag wel altijd al in de informatica. In 2018 heb ik bij Confo een switch gemaakt van R&D naar R&D Informatics waar ik o.a. bezig was met het automatiseren van analyse- en werkprocessen en datamanagement. Tijdens deze functie heb ik zowel veel hard- als soft skills geleerd die van grote waarde zijn voor Test Automation. Eind 2020 ben ik met mijn gezin terug verhuisd naar Nederland en begin 2021 ben ik in het testvak terecht gekomen. Buiten mijn werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden met mijn gezin en familie.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Als Test Automation Engineer raak ik betrokken bij het hele proces om samen met het team een product van hoge kwaliteit te leveren, hieruit haal ik energie en plezier. Ik heb passie voor programmeren en automatiseren wat mij een enthousiaste en gedreven Test Automation Engineer maakt.

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

Ik ben ondernemend en daarom vind ik transparantie en touwtjes in eigen handen hebben belangrijk. Naast dat het Midlance constructie bij IT Test Talents dit toelaat, is het een mooie middenweg tussen vast dienstverband en freelance.

Vertel iets verrassends over jezelf of wat is jouw motto?

Ik leef de uitdrukking “een dag niet geleerd is een dag niet geleefd” na en ben constant bezig om me te ontwikkelen. Naast al het serieuze vind ik plezier in je werk hebben belangrijk.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk er naar uit om te werken aan uitdagende opdrachten bij mooie bedrijven. Ik heb al veel verschillende cursussen gevolgd en beschik over diverse certificaten maar ik zou mijn kennis graag nog meer willen uitbreiden. Misschien een beetje kennisverslaafd?

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!