icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 24/02/2020

"Geef mij een probleem, dan geef ik u antwoord!"

Derk te Winkel

Maak kennis met onze enthousiaste, nieuwe collega en testexpert: Derk te Winkel.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben geboren in Leimuiden, een dorpje in de buurt van Alphen aan de Rijn. Nadat ik hier de basisschool afgerond heb ben ik naar de middelbare school in Oegstgeest gegaan. Om naar deze school te komen kwam ik iedere dag al door Leiden heen en hier ben ik ook gaan studeren. Na Scheikunde en Biologie gestuurd te hebben aan de universiteiten van Leiden en Delft heb ik om mijn master af te ronden een half jaar stagegelopen in Newcastle upon Tyne. Vanuit Newcastle ben ik naar München verhuist om hier een promotieonderzoek te doen.  

Uiteindelijk terug in Nederland ben ik in de wereld van het software testen gerold. Begonnen in 2017 bij SYSQA heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, van startups tot gerenommeerde bedrijven en alles daar tussenin. Op dit moment woon ik op mezelf, maar heb ik wel een leuke vriendin waarmee ik rond aan het kijken ben.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ondanks het verlaten van de academische wereld wilde ik het testen niet achter me laten. Ik haal voldoening uit het uitpluizen van problemen. Geef mij een probleem, dan geef ik u een antwoord!

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Ik heb voor IT Test Talents gekozen omdat de bedrijfscultuur mij aanspreekt. Zowel het midlance-model als het groene en open beleid bij IT Test Talents spreken mij aan.

Wat is jouw motto?
Ik ben altijd opzoek naar grenzen en ga daarin tot het uiterste. Ik zoek grenzen op en ga daarbij over de grens, anders weet je toch niet waar de grens ligt?

Waar kijk je het meeste naar uit?
Waar ik het meest naar uit kijk is een nieuwe uitdagende opdracht. Ik doe graag nieuwe ervaringen op en ben benieuwd wat er te wachten staat!

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!