icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 06/02/2020

"In de IT ben je nooit uitgeleerd en dat vind ik fantastisch"

Qoppo

Maak kennis met onze nieuwe collega en testspecialist: Thijs Croughs. Thijs heeft na anderhalf jaar te hebben gewerkt in de financiële wereld de overstap gemaakt naar de IT-sector. Nu is hij testexpert bij IT Test Talents.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Thijs Croughs en ik woon in het mooie Den Bosch. Na mijn HBO-studie Integrale Veiligheid heb ik 1,5 jaar in de financiële wereld gewerkt en heb ik op juli 2017 de overstap gemaakt naar Sogeti, wat voor mij een mooie springplank is geweest naar de IT-sector. In mijn vrije tijd speel ik veel muziek, sport ik en zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden. Hiernaast heb ik een ruime interesse voor maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen en sta ik altijd open voor een goede grap.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik houd van dynamisch werk en problematiek die uitdagend is. In de IT ben je nooit uitgeleerd en dat vind ik fantastisch.

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
Allereerst het organisatiemodel, de volledige transparantie en de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hiernaast heb ik vanaf het eerste gesprek meteen het gevoel gehad dat ik thuis hoor bij IT Test Talents.

Wat is jouw motto?
Pluk de dag.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met een uitdagende opdracht.

Overzicht nieuws
Thijs
Thijs Croughs /
Testexpert

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!