icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 13/12/2023

Een nieuwe speler in het team: Erik ten Asbroek versterkt IT Test Talents

IT Test

IT Test Talents heeft recentelijk een waardevolle aanwinst mogen verwelkomen: de Amersfoortse Erik ten Asbroek. Met zijn passie voor zowel sport als het testvak en zijn ervaring bij Zig, brengt hij een frisse wind in het team.

Connecties en passies

Hoewel Erik nog steeds op zijn plek zat bij Zig, begon hij het verlangen naar iets nieuws te voelen. Hij kwam in gesprek met Richard Gils, expert bij IT Test Talents, waarmee hij samen in het volleybalteam speelde. ‘’Een BI-tester die als data analist actief is bij een Volleybal team, waar ook toevallig een software tester in speelt, kleine wereld" vertelt Erik. Tijdens een volleybal-clinic waar IT Test Talents aan deelnam, werd de connectie met IT Test Talents voor Erik versterkt en mede door de fijne kennismaking met Business Managers Cinthya, Keta Maria en Frans had Erik snel zijn keuze gemaakt. De energie en passie die hij ervaarde tijdens de volleybal-clinic, sloten perfect aan bij Eriks bevlogenheid, zowel in de sport als in zijn werkleven.

Een brede ontwikkeling

Erik raakte vooral geënthousiasmeerd door de mogelijkheid tot bredere ontwikkeling in het testvak bij IT Test Talents. Met een sportieve achtergrond begrijpt hij het belang van het snel ontdekken, begrijpen en benutten van de zwakheden van de tegenstander. In de wereld van softwaretesting vertaalt dit zich naar het kraken van systemen en het blootleggen van zwakheden. Erik benadrukt dat het handmatig blijven zoeken naar fouten uiteindelijk leidt tot blindheid. Hij ziet automatisering als een krachtige tool om scherp te blijven, repetitief werk te minimaliseren en klanten sneller feedback te geven over de softwarekwaliteit.

Met Erik ten Asbroek heeft IT Test Talents niet alleen een ervaren tester binnengehaald, maar ook een expert met een passie voor ontwikkeling en het vinden van zwakheden, zowel op het volleybalveld als in de wereld van softwaretesting.

IT Test

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!