icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 08/11/2022

De kunst van het beïnvloeden

VerzuimTalent

Bij IT Test Talents is één van de belangrijkste pijlers de persoonlijke ontwikkeling van onze experts. Behalve IT gerelateerde trainingen volgen onze experts ook softskill trainingen. Dit keer was het een workshop over de “Kunst van het beïnvloeden”. Deze werd verzorgd door Marc Brauwers van Bureau Lumage.

Soms vraag je je af, hoe het komt dat de ene persoon alles gedaan krijgt, terwijl bij de ander nooit iets lukt? Iedereen heeft wel eens een situatie meegemaakt, waarin je wilde dat je meer invloed op anderen had. Deze workshop was voor een ieder bedoeld waarbij weleens zijn of haar plannen lauwtjes ontvangen worden en adviesgesprekken anders lopen dan gewild, terwijl een collega dat soort zaken wel moeiteloos voor elkaar krijgt.

Bewuster beïnvloeden en anderen voor je winnen, zonder je zin door te drukken is het doel van deze workshop. In deze workshop wordt gewerkt aan jouw skills en methodieken die bijdragen aan jouw beïnvloedingskracht
Marc Brauwers / Bureau Lumage

In het gezelschap van zes experts is er drie avonden stilgestaan bij diverse principes en technieken. Voorbeelden hiervan zijn: de vier beïnvloedingsstijlen, je persoonlijke beïnvloedingsstijl, de 3 EBR technieken, gedragsstijlflexibiliteit, de Piramide van invloed en de Speed of trust. Ook hebben ze stilgestaan bij de zes principes om te beïnvloeden (Cialdini). Daarnaast is er gekeken naar de kunst van het stellen van vragen aan de hand van de theorie van het Verbaal meesterschap.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!