icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 05/07/2021

"De IT-wereld is een vakgebied met een zee aan uitdagingen"

Kenneth

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Kenneth Lieveld. Al jaren gaat hij uitdaging na uitdaging aan in een grote verscheidenheid aan rollen binnen de IT-wereld. Vanaf nu gaat hij dat doen als expert. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

"Ik ben Kenneth Lieveld, geboren op 14 oktober 1959 te Paramaribo / Suriname, vader van een dochter van 24 en opa van een kleindochter van 2.

Tijdens mijn vorige dienstverband heb ik ruim 9 jaren ervaring opgedaan in de financiële sector (hypotheken, kredieten en verzekeringen) als Test Manager, (meewerkend) Test coördinator, Testspecialist, Testanalist. De overige jaren heb ik in verschillende omgevingen en op verschillende platforms mogen opereren als tester in o.a. agile teams. Ook heb ik cursussen verzorgd bij opdrachtgevers en gegeven aan collega’s."

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?

"Never a dull moment. Het is een vakgebied met een zee aan uitdagingen. Als ICT'er ben ik vanaf de eerste dag (in 1984) geconfronteerd met de veelzijdigheid en de vele uitdagingen.

In de detachering heb ik de gelegenheid gehad in verschillende bedrijfssectoren te opereren in verschillende rollen: Test Manager, (meewerkend) Test coördinator, Testspecialist, Testanalist, Docent en Expert."

Ik ben tevreden wanneer zowel opdrachtgever als werkgever tevreden is.
Kenneth / IT Test Talents

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?

"Wij hebben, mijns inziens, voor elkaar gekozen. Mijn cv werd door een tussenpersoon aan Arjo voorgelegd, waarna ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Ik werd op een voor mij ongebruikelijke manier ontvangen door mr. Midlance, waardoor ik mij vanaf dat moment welkom voelde en hartstikke enthousiast werd. Hij gaf mij het gevoel dat ik ondanks mijn leeftijd (61) niet uitgerangeerd ben."

Kun je iets verrassends over jezelf vertellen?

"Als liefhebber van vechtsporten probeer ik door zelfstudie bepaalde Japanse wapens onder de knie te krijgen. YouTube is daar een goede assistent bij."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Ik kijk er enorm naar uit om weer aan de slag te gaan bij een opdrachtgever, nieuwe uitdagingen aan te gaan en leuke collega's te ontmoeten!"

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!