icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 10/05/2021

"In de techniek speelt het menselijke aspect een belangrijke rol"

Suleyman

Per 1 juni hebben we een nieuwe expert in ons midden, die meteen op opdracht mag bij de Belastingdienst: Suleyman Oguz. Met zijn uiteenlopende passies en drive om als tester de kwaliteit van apps en processen te waarborgen is hij helemaal op zijn plek bij IT Test Talents. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
"Ik ben Suleyman Oguz, 28 jaar oud en woonachtig in Almere. Na mijn studie Business IT & Management ben ik aan de slag gegaan als tester bij Athlon Car Lease. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om muziek te maken en motor te rijden. Hierbij film ik mijn motorritjes en geef ik advies aan beginnende motorrijders."

Suleyman
Suleyman

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
"Als tester draag je bij aan de kwaliteitswaarborging van applicaties en de processen hieromheen. Je geeft advies over kwaliteit en houdt nauw contact met gebruikers, ontwikkelaars, ontwerpers en het managementteam. Ik vind het interessant om de techniek in te duiken waarbij het menselijke aspect ook een belangrijke rol speelt. Als tester vorm ik als het ware een brug tussen de business en IT waarbij mens en techniek centraal staan."

Try and fail, but never fail to try.
Suleyman / IT Test Talents

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
"Ik vind transparantie en het organisatiemodel belangrijk bij een werkgever. Dit is precies wat ik ook bij IT Test Talents heb ervaren. Bij IT Test Talents wordt naar je geluisterd en interesse getoond als individu en niet als werknemer. Dit geeft je een fijn en vertrouwd gevoel. Daarnaast spreekt het midlance-model mij erg aan."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met een uitdagende interim opdracht."

Overzicht Nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!