icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 10/05/2021

"Ik voelde direct een klik door de transparantie en 'can-do' mentaliteit"

Niels van Dijk

Niels van Dijk is per 1 juni onze nieuwe collega expert. Met zijn passie voor technologie, psychologie en testen gaat hij met enthousiasme aan de slag bij IT Test Talents. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
"Mijn naam is Niels van Dijk en ik ben geboren en getogen in Zoetermeer. Na in 2017 te zijn afgestudeerd voor mijn studie Business IT & Management ben ik begonnen bij Cognizant, waar ik op verschillende projecten kennis heb mogen maken met de wereld van software testen. Ik hou ontzettend van lekker eten en kook dan ook graag voor vrienden. Om dat te kunnen volhouden fitness ik regelmatig of trap ik een balletje rond. Ik lees graag boeken over psychologie en technologie, en zodra het mooi weer is spring op de motor voor een mooie rit."

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
"Ik ben altijd op zoek naar manieren om te leren van het verleden en geloof dat er altijd verbeteringen mogelijk zijn. Door vanaf het begin te blijven testen geef je continu inzicht in wat beter kan, en worden producten, processen, en mensen steeds een beetje beter."

Waarom heb je gekozen voor IT Test Talents?
"De autonomie van het midlancen met de voordelen van een vast contract passen goed bij mij. Ook voelde ik direct een klik met de organisatie vanwege de transparantie en can-do mentaliteit."

Mijn motto? Je leert niets als je geen fouten durft te maken.
Niels / IT Test Talents

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Om te leren van de mensen die ik ga ontmoeten bij IT Test Talents en opdrachtgevers."

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!