icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 15/05/2023

Braintainment Show en culinair genot

QoppoConsult

Een avond om niet te vergeten voor het team van Business manager Frans van As. Het team vierde hun eerste wijkfeestje van dit jaar in stijl. Het werd gehouden in het bruisende restaurant Seven in Utrecht. Dit vrolijke evenement bracht de teamleden samen voor een avond vol plezier, culinaire hoogstandjes en uitdagende activiteiten.

Terwijl de smaakpapillen werden verwend met heerlijke gerechten en een scala aan speciaalbieren en drankjes, streden twee teams vol enthousiasme tegen elkaar in een spannende Braintainment Show. Deze unieke combinatie van quizvragen, televisiefragmenten, experimentjes en proefjes zorgde voor een geweldige sfeer.

Na twee voorrondes verdiende het team met de meeste punten een kostbare voorsprong van een minuut in de finale. De uitdaging was om zes collega's, die (hand)geboeid waren, te bevrijden door de juiste cijfercombinaties in te voeren. Deze codes werden verdiend door het succesvol uitvoeren van verschillende opdrachten en het oplossen van uitdagende rebussen.

Met vastberadenheid, teamwerk en een flinke dosis denkvermogen wist het team van expert Ivan Nikolic zich te onderscheiden en de felbegeerde trofee in de wacht te slepen. Het was een avond vol gelach, creativiteit en onvergetelijke grappige momenten. Er wordt nu al uitgekeken naar het volgende teamuitje.

overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!