icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Nieuws 23/09/2021

Aan de slag met Cloud for Testers

it testers

Een vijftal experts is onlangs gestart met de cursus “Cloud for Testers”. Hierin geeft trainer Markus van Duijn van DevON Academy inzicht in Cloudcomputing en deployment modellen, de uitdagingen en kansen met Cloud Testing en uitleg over de praktische benadering van Cloud Testing.

cursus

Werken in de cloud

Door de toenemende hoeveelheid data wordt het een steeds grotere uitdaging om als bedrijf veiligheid op een hoog niveau te garanderen. Ook wordt de noodzaak voor bedrijven en applicaties steeds groter om snel en betrouwbaar beschikbaar te zijn. Een toenemend aantal organisaties stapt daarom de komende jaren over naar een gecombineerde oplossing of besluit om geheel vanuit de cloud te gaan werken.

Werken in de cloud -ook vaak aangeduid als cloud computing- is via een netwerk gebruikmaken van op aanvraag beschikbaar gestelde hardware, software en gegevens. Dat is een groot verschil met traditionele IT-systemen. Afhankelijk van de clouddienst, worden de IT-systemen of delen daarvan niet in het eigen rekencentrum van de organisatie beheerd.

Organisaties die de Cloud omarmen, profiteren van een veerkrachtig en wereldwijd schaalbaar platform waarop ze hun diensten snel implementeren, zonder zich te concentreren op het zelf bouwen van de onderliggende infrastructuur. Tijdens deze Deep Dive-cursus leren de experts begrijpen wat deze populaire Cloud-adoptie voor hen als Test Professional betekent.

Overzicht nieuws

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!