icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 03/03/2020

Hoe word je dé ideale Product Owner?

scrum

Onlangs waren trainers Jasper Alblas en Kai Stevens bij IT Infra Talents over de vloer. Zij gaven een kennissessie over de Product Owner rol zoals deze bedoeld is binnen Agile/SCRUM. De kick off was een groot succes!

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Achttien experts kregen inzicht in Agile werken volgens de SCRUM-principes met specifieke aandacht voor de Product Owner rol die hier onderdeel van is. Dat leverde  leuke gesprekken op over de rol van Agile/SCRUM, Product Owners en Project Managers in het landschap van de ICT-Infrastructuur!

Sindsdien is er flink doorgepakt en inmiddels zijn er 5 gecertificeerde Product Owners: Kishan Bahorie, Richard Binnekamp, Robin Kruithof, Stephanie Munster en Koen Damen. Voor de rest van het team komt er -via IT Infra Talents- een vervolgtraining, namelijk op 10 en 11 juni. 

Wordt vervolgd dus..

nieuwsoverzicht
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!