icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Security 03/03/2020

IT Infra Talents draagt steentje bij: aan de slag voor Kinderfonds MAMAS

andarr

Onze experts gaan vanuit het initiatief ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemen’ soms een aantal uur pro deo aan de slag bij non-profit organisaties. Zo ook bij Kinderfonds MAMAS.

Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise
Onze stichting steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: sterke vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede.
Kinderfonds / MAMAS

Experts Martin Kuiper en Sander Verdoes deelden geheel vrijblijvend hun waardevolle kennis op het gebied van de beveiliging van data met Kinderfonds MAMAS. De experts bogen zich over de beveiliging van de systemen en databases. Gelukkig bleek dat Kinderfonds MAMAS de basis goed op orde heeft, maar op een paar gebieden kunnen er nog stappen worden gezet. Daarvoor kregen zij een helder stappenplan mee.

Collega Sander over de samenwerking: "Het is goed om te zien dat het bewustzijn rondom informatiebeveiliging al aandacht krijgt in deze organisatie. Ik vond het leuk om hen meer handvatten te geven om zo het niveau van informatiebeveiliging te verhogen."

Overzicht nieuws
Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise
Sander Verdoes
Sander Verdoes /
Security Expert

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!