icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 14/12/2020

Het kerstdiner van IT Infra Talents: een virtueel en gezellig samenzijn

andarr

Afgelopen zaterdag was het zover, het kerstdiner van IT Infra Talents Technology 2020! Onze collega's ontvingen twee dozen van Restaurant Jaspers uit Amsterdam gevuld met een viergangen kerstdiner, een wijnarrangement en een nieuwe IT Infra Talents gadget, met dank aan 12Trade. Op de achtergrond konden we genieten van IT Infra Talents Radio.

Zaterdagmiddag gingen we -onder virtuele begeleiding van kok Fjodor Gransjean en zijn zoon Ruben- kerstboompizza’s maken voor de kinderen. Toen de pizza's de oven ingingen, begonnen de volwassenen met het opmaken van het voorgerecht. We hebben samen -uiteraard met de webcam op de mooi gedekte tafels- gedineerd in kerstsfeer. Daarna volgden het tussengerecht, hoofdgerecht en dessert met verschillende soorten wijn. Het was echt een smaakbeleving en dát in je eigen huis!

Na een kleine pauze was het tijd voor een PubQuiz, onder leiding van DJ Erik Ferwerda én met de livemuziek van de band Vangrail. Uiteraard konden de medewerkers verzoekjes indienen en er werd gedanst tot in de late uurtjes.

andarr
andarr
andarr

Bekijk de sfeerimpressie

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!