icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 30/03/2022

Een ongekend fanatieke F1 Racing Experience!

Andarr

Hoge snelheden, scherpe bochten en zenuwslopende inhaalpartijen, het team van IT Infra Talents ging de strijd met elkaar aan in de F1 Racing Experience in Utrecht! Het fanatisme van de experts was tijdens het racen ongekend.

De race begon in Oostenrijk op de ‘Red Bull Ring’. Na een pittige wedstrijd werden de racers opnieuw ingedeeld op snelheid. In de tussentijd werd er ook genoten van een hapje en een drankje. De race vervolgende zich daarna op het circuit van Zandvoort. Hier ging het erepodium naar:

  1. Thomas Heeren
  2. Josua Geenen
  3. Robert Jong en Eel

Super gedaan! De winnaars mochten respectievelijk een hoodie, T-shirt en petje uit de officiële F1 winkel uitzoeken van een team naar keuze.

Eenmaal terug in de eigen auto om naar huis te rijden, bleek het toch knap lastig te zijn om van simulator naar eigen auto terug te schakelen. Een bekeuring werd niet uitgesloten…

Andarr
Gezellig eten!
Andarr
De winnaars!

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!