icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 15/03/2022

Nieuwe kennis vergaren over Azure

Andarr

Omdat het IT vakgebied nooit stilstaat en persoonlijke ontwikkeling belangrijk is, organiseerde zusterorganisatie Data Talents een training over Azure (DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure). Ook de experts sloten aan bij deze leerzame training.

Aan de vierdaagse Azure training namen experts van Data Talents, IT Infra Talents en IT Test Talents deel. Hier leren zij om vanuit verschillende dataplatform-technologieën data solutions te implementeren die aan de juiste zakelijke en technische eisen voldoen. Ook wordt uitgelegd hoe je data verwerkt door gebruik te maken van een reeks technologieën voor zowel streaming als batchdata, datasecurity te implementeren en hoe je Azure Data Solutions beheert. 

Expert Bastiaan van der Palen (Data Talents) is enthousiast: “Ik vind het een leerzame training en ik heb met name op het gebied van de Cloud nieuwe kennis opgedaan. Het is best een grote groep cursisten, maar de trainer heeft genoeg kennis in huis om het verhaal op elk niveau over te brengen. Ik vind de training uitdagend genoeg en er is inhoudelijk genoeg afwisseling.”

Dit keer organiseerde Data Talents de training maar ook IT Infra Talents organiseert geregeld training. Het is van belang dat de experts zichzelf blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de laatste trends binnen hun vakgebied.

overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!