icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws 07/04/2021

De ontsnapping van de experts

andarr

In deze tijd is het fijn om -ook al is het via Teams- contact met elkaar te hebben en een gezellige activiteit te doen. Daarom stond er een online escape room van uitjesbazen.nl op het programma, waarin het de bedoeling was om op basis van de informatie in de vooraf verstuurde envelop en wat hints op het internet zo snel mogelijk door de vier verschillende datacenters te puzzelen.

Vooraf werd bij iedere medewerker een doos met verschillende biertjes, een doos paaseieren en een envelop bezorgd, voor de Escape Room sessie. Het bleek een uitdaging, maar toch kraakten 4 van de 6 teams de puzzel binnen de tijd. Het team van Sariƫlle ontsnapte het eerste, gefeliciteerd!

escape
Martijn in actie!
escape
Escape the firm-pakket
andarr
Speciaalbiertjes

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!