icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Expertise

Infra

Andarr

Keiharde IT-nerds met fluweelzachte soft skills

Met een sterke focus op klanttevredenheid en resultaatgerichtheid, streeft IT Infra Talents ernaar om de IT-infrastructuurbehoeften van haar opdrachtgevers te begrijpen en de meest geschikte experts te bieden om aan die behoeften te voldoen. Wij beschikken over een grondige expertise in het identificeren en aanpakken van complexe infrastructuuruitdagingen en het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie en prestaties verbeteren. Wij houden ons voortdurend bezig met de professionele ontwikkeling van onze interim-experts, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en best practices.

Infra

Experts van IT Infra Talents zijn in staat om passende ICT-oplossingen te bedenken én te beschrijven (architecten en designers), besturen (project-/programma- en interim management) en te bouwen (solution specialisten).

Cloud

Met een diepgaande kennis van verschillende cloudplatforms, zoals AWS, Azure en Google Cloud, zijn onze experts uitgerust om organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van efficiënte en schaalbare cloudinfrastructuren.

Open source

Met grondige kennis en ervaring in open source-technologieën, zoals Linux, Apache, MySQL en Docker, kunnen deze experts organisaties begeleiden bij het ontwerpen, implementeren en beheren van robuuste en kosteneffectieve open source oplossingen.

DevOps

Onze DevOps experts begeleiden organisaties bij het implementeren van een naadloze samenwerking tussen ontwikkeling en operaties. Ze spelen een cruciale rol op gebied van continuous integration en continuous deployment (CI/CD).

Netwerk

Onze experts zijn gespecialiseerd in netwerkarchitectuur, -implementatie en -beheer. Ze voeren grondige analyses uit van bestaande netwerkomgevingen, identificeren knelpunten en bieden op maat gemaakte oplossingen om de netwerkprestaties te verbeteren.

Architectuur

Door optimale samenwerking met opdrachtgevers en interne teams, dragen de IT-architectuur experts bij aan het optimaal functioneren, de efficiëntie en de groei en innovatie van de organisatie door middel van doordachte IT-architectuur.

Management

De IT-programma- en projectexperts zijn hooggekwalificeerde experts die gespecialiseerd zijn in het succesvol beheren en uitvoeren van IT-programma's en -projecten. Ze hebben uitgebreide kennis van methodieken zoals PRINCE2, IPMA en Agile.

Onze experts

Bij IT Infra Talents is ontwikkeling de norm, stilstand is in de ICT-wereld al snel achteruitgang. Naast technisch inhoudelijke trainingen, methodieken en modellen investeren we ook in je persoonlijke ontwikkeling en collegiale coaching. 

bekijk alle experts
Mike Baarslag
Mike Baarslag /
Expert
René Klarenbeek
René Klarenbeek /
Architect
IT Infra Talents
Roel Vromen /
Architect
Andarr
Marcel de Koster /
Architect
Harry van Steenoven
Harry van Steenoven /
Architect
Michael van Dijk
Michael van Dijk /
Senior Interim/Programma Manager
IT Infra Talents
Martijn Kalf /
LEAD CI/CD DEVOPS ENGINEER
IT Infra Talents
Jeroen de Vries /
DEVOPS ENGINEER

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!