icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Security 26/02/2021

IT Infra Talents draagt steentje bij: security workshop voor Kinderfonds MAMAS

kinderfonds mamas

Onlangs verzorgden Martin en Sander van IT Infra Talents een online workshop voor Kinderfonds MAMAS, een stichting die zich richt op Zuid-Afrikaanse kinderen. We spraken Joep Verboeket, Directeur van de stichting. Joep: “Het is fijn dat bedrijven zoals IT Infra Talents ons helpen. Natuurlijk kun je een donatie doen, maar met het delen van kennis maak je zoveel verschil. Wij besteden ons geld logischerwijs liever aan de kinderen, dan aan trainingen.”

Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise

Joep: “De missie van onze stichting is het helpen van de meest kwetsbare kinderen uit Zuid-Afrika: zij groeien op onder de vleugels van een MAMA. Deze vrouwen, de MAMAS, zijn zelf in de lead. Zij organiseren de dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor 50.000 kinderen in Zuid-Afrika. Door zich structureel over deze kinderen te ontfermen en hen te helpen om veilig, gezond en sociaalvaardig te worden. Op deze manier verbeteren de kansen en de kwaliteit van leven van deze kinderen écht.”

IT Infra Talents ging al eerder aan de slag voor de MAMAS. “Vorig jaar gaven experts Martin en Sander ons al praktische tips op het gebied van security. Een belangrijk onderwerp, waarin alles begint met het bewustzijn van de medewerkers. Onlangs werd onze kennis aangevuld met een online workshop, met aansprekende voorbeelden en een interactieve quiz.”

“Het team van de MAMAS -we zijn met zes personen- werd meegenomen in de wereld van informatiebeveiliging. De workshop was interessant: iedereen hing aan de lippen van Martin en Sander. Er kwamen veel praktijkvoorbeelden voorbij: hoe herken je foute linkjes? Hoe moet je veilig met informatie omspringen? We zijn dankbaar voor dit soort initiatieven, het was een waardevolle workshop!”

Voor meer informatie over het werk van de MAMAS, kijk op: www.kinderfondsmamas.nl

Overzicht nieuws
Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!