icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Blog 25/02/2020

"Ontwikkeling is de norm bij IT Infra Talents: hoe zit dat dan?"

IT Infra Talents

Bij IT Infra Talents hebben we de gewoonte om elk kwartaal wat formeler bij elkaar te komen om door te nemen hoe de zaken ervoor staan. Naast cijfers en interne beslommeringen hebben we het ook over marktontwikkelingen en onze visie daarop. Traditiegetrouw kijken we bij de start van het jaar terug op het afgelopen jaar en ik maakte daartoe voor onze presentatie een overzicht van de trainingen die we intern organiseerden. We proberen namelijk trainingen zoveel mogelijk bij IT Infra Talents te laten plaatsvinden om direct een redelijke groep collega’s te kunnen bereiken. Veelal nodigen we ook relaties uit omdat de verdieping van de stof vooral ontstaat uit de discussies en cases uit de praktijk. Een leuke groep met mensen met praktijkervaring is dan erg handig. De opsomming loog er niet om, lees maar mee...

In 2019 organiseerden we:

  • Een tweetal series rond CISSP, uitgesmeerd over de vrijdagen.
  • Een presentatie masterclass onder begeleiding van radiobekende Robert-Jan Knook.
  • Een bedrijfstraining gevolgd door de serie ‘Opdrachtgever gezocht’ met hulp van onze opleidingspartner DreamFactory.
  • Voor de alumni van dat traject hebben we een opfrisavond gehouden.
  • Een flinke groep collega’s heeft zich onder leiding van collega’s Patrick en Walter verdiept in Architecting on Azure (AZ30x).
  • Collega Dave heeft ons leren reanimeren in noodgevallen.
  • Onze vaardigheden zijn aangescherpt door trainingen ‘zakelijk tekenen’ en ‘authentiek leiderschap’.
  • Collega Robert organiseerde een sessie over ‘zakelijk Engels’
  • Collega Robin praatte ons bij over de do’s en dont’s in MS Project – een training die hij vervolgens voor onze opdrachtgever RAM-IT herhaald heeft.
  • En collega’s Sander, Rob en Steven trainden ons in Security Foundations. Dit alles dus nog naast de diverse individuele trainingen & certificeringen die we hebben gevolgd of behaald.

In mijn ogen maakt dit ons credo ‘samen ontwikkelen’ meer dan waar. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar enorm trots op ben!

Overzicht blogs

Meer lezen over werken bij IT Infra Talents?

Meer informatie

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!