icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Whitebook 06/06/2019

Whitebook - WSO2 voor Oracle experts

Instructions

Steeds vaker zien we bij klanten meerdere opties ontstaan voor componenten in de informatievoorziening stack. Op databasegebied zie ik naast de Oracle database vaak ook Microsoft SQL Server of MySQL ingezet worden. Voor integratie wordt naast de Oracle OSB- en SOA-omgeving regelmatig WSO2 gebruikt. Dit wordt mede ingegeven doordat in overheidsland het credo gehanteerd wordt ‘Open Source tenzij….’.

Het Oracle-platform, met een aanzienlijke eenmalige investering voor de licenties, wordt dan ingezet voor de echte huzarenstukjes en echte bedrijfskritische functies. Voor de wat meer rechttoe rechtaan projecten wordt WSO2 ingezet waarvoor geen licenties afgenomen hoeven te worden.

Met dit Whitebook wil ik een inleiding geven in de WSO2 wereld. Daarnaast geef ik voor de belangrijkste componenten een “vertaling” van termen uit de Oracle wereld naar de WSO2 wereld om de lezer vlot op gang te helpen in de WSO2 wereld.

Maurik-Jan Veenman
Maurik-Jan Veenman /
Integratie expert

Download het Whitebook

WS02 voor Oracle professionals - Maurik-Jan Veenman / pdf - 391.83 KB

Geen reacties

Geef jouw mening

Reactie plaatsen

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Geen HTML

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Maurik-Jan Veenman
Maurik-Jan Veenman /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!