icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Whitebook 24/02/2020

Machine Learning made easy door Google

Machine Learning

Artificial Intelligence (AI) is een hot topic tegenwoordig. We zijn inmiddels al (ver) voorbij het toekomstbeeld dat werd geschetst in de science fiction films uit de 80s en 90s: Skynet is nog niet self-aware en er zijn voor zover ik weet nog geen replicants uit Blade Runner onder ons. Toch komt AI steeds vaker ter sprake in het dagelijkse leven. Door ons online bestaan is er geen plek te vinden waar algoritmen of andere machine learning wordt toegepast om onze digitale sporen en data te vergaren en verwerken. Data is het product. Data geeft power. Wij zijn het product.
Machine learning is een onderdeel van AI. Op basis van trainingsdata bouwt het een wiskundig model (algoritme) op waarmee het beslissingen kan maken of voorspellingen kan doen. Dit allemaal zonder expliciet daarvoor geprogrammeerd te zijn.

Whitehorses
Laurens van der Starre /
Integratie expert

Download Whitebook

Machine learning made easy door Google - Laurens van der Starre / pdf - 2.72 MB

Geen reacties

Geef jouw mening

Reactie plaatsen

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Geen HTML

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Whitehorses
Laurens van der Starre /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!