icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Whitebook 20/02/2020

Integratie van OutSystems met TOGAF

Integration

Met een complete visie als die van OutSystems is de mate van naleving ervan erg belangrijk om daadwerkelijk de resultaten te behalen die de leverancier voorschotelt. De succesvolle en geteste principes van OutSystems verwateren snel met de introductie van andere frameworks of bestaande organisatie-specifieke principes. Toch is dit onvermijdelijk; tenzij een compleet nieuwe IT-tak (of compleet nieuw bedrijf) wordt opgericht met het specifieke doel om met OutSystems te gaan werken, zullen er altijd andere bestaande werkwijzen en principes heersen in de bedrijfscultuur waar OutSystems mee zal moeten samenwerken. Een van deze werkwijzen is TOGAF, een zeer populaire methode voor het ontwikkelen en beheren van de Enterprise architectuur.
Dit Whitebook is een theoretische uiteenzetting over de benadering van OutSystems en de integratie van OutSystems met TOGAF.

Download Whitebook

Integratie van OutSystems met TOGAF - Monique de Vos / pdf - 743.78 kB

Geen reacties

Geef jouw mening

Reactie plaatsen

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Geen HTML

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!