icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Whitebook 26/09/2019

Full Code integratie met Apache Camel

Whitebook

Voor het ontwikkelen van applicaties zijn tegenwoordig steeds meer No Code en Low Code frameworks beschikbaar. Dit zijn frameworks waarmee applicaties gemaakt kunnen worden, terwijl daar weinig tot geen code voor geschreven hoeft te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan APEX of OutSystems. Voor het ontwikkelen van integraties zijn daarnaast vele frameworks beschikbaar waar het weliswaar mogelijk is om zelf (onderdelen) te programmeren, maar waar zaken als de route die een bericht door de integratie neemt voornamelijk in het formaat van het betreffende framework (bijvoorbeeld XML) moeten worden vastgelegd. Voorbeelden hiervan zijn de Oracle Service Bus en MuleSoft.
In dit Whitebook nemen we een duik in het tegenovergestelde van de No - en Low Code stroming. Hiervoor gaan we kijken naar een framework waarmee volledige integratie trajecten zijn te programmeren in Java: Apache Camel.

Whitehorses
Mike Heeren /
Integratie expert

Download Whitebook

Full Code integratie met Apache Camel - Mike Heeren / pdf - 472.93 KB

Geen reacties

Geef jouw mening

Reactie plaatsen

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Geen HTML

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Whitehorses
Mike Heeren /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!