icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws Integratie 14/06/2022

Zon, water en gezelligheid tijdens ons partner-uitje!

partner

Afgelopen weekend gingen we op pad met onze experts én hun partners. De zon scheen toen wij -met een goed gevulde koeltas- de plas op voeren.

Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Wat was het een fantastische tocht! We vaarden langs mooie plekjes, terwijl in de tussentijd opdrachten werden gedaan. Eén groep witte paarden presteerde het om het spelelement compleet te missen. Zij ‘crosten’ de plas over zonder een route te volgen en vergaapten zich aan de prachtige villa’s die in tegengestelde richting lagen. Lekker blijven dromen ….

Na terugkeer in de haven stond de barbeque te branden en genoten we op het terras van heerlijke drankjes en gerechten in de nog altijd schijnende zon. We kijken terug op een topdag!

whitehorses
uitje
Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!