icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws 07/02/2019

Van database tot front end én alle logica ertussenin: Monique is OutSystems Ontwikkelaar

Whitehorses

“Een studie kiezen was best lastig, want ik ben creatief, technisch en analytisch. En ik zocht een mix van dit alles!” We spreken Monique de Vos, de jongste expert van Integration & Application Talents. Monique koos voor de opleiding Industrial Design, aan de Technische Universiteit. “Dit bleek een uitkomst, omdat deze studie veel verder gaat dan traditioneel productontwerp. Als student leer je interactieve systemen, producten en diensten ontwerpen én bouwen.”

De studieprojecten werden vaak ingeleid met een hulpvraag uit de praktijk. Zo ontwikkelde Monique een therapietool voor mensen die na een hersenbloeding de controle over hun arm waren kwijtgeraakt. “Hiervoor heb ik met patiënten zelf en therapeuten samengewerkt, om een zo goed mogelijk eindresultaat op te leveren”.

Als afstudeeropdracht ontwierp Monique een app voor mensen met angststoornissen en paniekaanvallen. Hiermee kon de gebruiker oefeningen doen om te kalmeren in publieke ruimten. Moniques ogen glunderen: “Het is tof om écht iets te bouwen en te testen wat mensen verder helpt!”

Kennismaking met Integration & Application Talents
Na haar studie stroomde Monique -via een traineeship- in bij de Raad van de Rechtspraak, waar zij twee jaar werkte én voor het eerst in contact kwam met een aantal experts. “Ik werd door hen omringd op de werkvloer en zij koppelden mij aan Marlon en Paul, de Business Managers. En toen is het balletje gaan rollen en kwam ik in dienst bij Integration & Application Talents!”

Ik krijg bij Integration & Application Talents alle vertrouwen en daar word ik hartstikke gelukkig van!
Monique de Vos / Integration & Application Talents

Monique is OutSystems ontwikkelaar, wat inhoudt dat ze met dat platform websites en apps bouwt. “Van database tot front end en alle logica ertussenin”, legt Monique uit. “En het mooie is: alle elementen die ik zo interessant vond in mijn studie, komen terug”. Het werk is redelijk technisch en zij haalt haar energie uit werken in teamverband. “Je maakt me heel blij met een scrumteam, waarin alle verschillende disciplines aan tafel zitten”.

Ze benadrukt dat de groep experts hecht is en veel onderneemt. “Het is altijd leuk om je vakgenoten te zien, tijdens de maandelijkse Meet & Eat, uitjes en de jaarlijkse partnerdag. We hebben écht een gezellige club mensen, iedereen kent elkaar!”

Overzicht nieuws

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!