icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws 03/07/2019

Monique over haar keuze voor Integration & Application Talents

Monique de Vos - Power Kiten - Partnerdag 2019

Benieuwd hoe het nou echt is bij Integration & Application Talents te werken? Integratiespecialist Monique de Vos vertelt je hier meer over!

Monique is sinds 2018 integratiespecialist bij Integration & Application Talents. 

Leeftijd: 26
Woont samen met: Rien (en kat Mits)
Woonplaats: Schijndel
Hobby's: Paarden/paardrijden, vrijwilligerswerk (Animecon, Aniway), mythologie & folk tales, boulderen.

Je bent per oktober in dienst getreden bij Integration & Application Talents. Wat heb je hiervoor gedaan?
Vóór Integration & Application Talents werkte ik bij spir-it, voor de Raad van de Rechtspraak, als zogenaamde ‘young talent’. Eerst werkte ik daar als CD/CI specialist, daarna stapte ik over naar een functie als Oracle-ontwikkelaar. Daar heb ik full-stack Oracle leren ontwikkelen, en uiteindelijk ook andere young talents daarin begeleid.

Waarom de keuze voor Integration & Application Talents?
Tijdens mijn werk als Oracle-ontwikkelaar ontmoette ik verschillende experts, zowel binnen als buiten mijn SCRUM-team. Dat waren de echte seniors, de mensen die gevraagd werden om mee te denken en die de constructieve oplossingen aanboden op het moment dat dingen spaak liepen – prominent aanwezig op de goede manier. Ik vind nog steeds dat ik van geluk mag spreken dat ik mag werken met mensen waar ik écht respect voor heb!

Wat spreekt je aan in Integration & Application Talents?
Naast de collega’s (en de naam) vind ik de filosofie van Integration & Application Talents fijn en zelfs enigszins boeiend. Dat blije mensen goede werknemers zijn weten we al langer, maar net als bij concepten als SCRUM wordt de invulling ervan nogal vaak oppervlakkig toegepast of zelfs compleet verbasterd. Zitzakken en gratis bier op donderdagmiddag is leuk, maar niet heel effectief. Integration & Application Talents is een omgeving waar beslissingen actief worden gebaseerd op hun mensgerichte ideaal, van het democratisch beslissen over technologische richtingen (en de mogelijkheid om er van af te wijken als individu) tot het compleet transparante proces omtrent het zoeken van een opdracht en mooie gebaren voor collega’s die iets te vieren hebben of wiens leven op het moment anders loopt dan gedacht. Integration & Application Talents is daar heel consequent in en dat merk je aan alles, vooral in de manier waarop collega’s met elkaar omgaan (business managers included).

Hoe bevalt het, wat zijn je ervaringen tot nu toe?
Toen ik solliciteerde waren de mensen om mij heen sceptisch – ‘mensgericht, ja hoor, dat zeggen ze allemaal!’ – maar dat is me eigenlijk nog niet tegengevallen. Het bevalt dus goed! Vóór het krijgen van een opdracht wordt alles open besproken, waarbij er alle ruimte is om aan te geven of het wel of niet bij je past. Ook tijdens het leren van een nieuwe technologie (OutSystems) kreeg ik alle ruimte en support om zelf te bepalen hoe ik het snelst de technologie in mijn vingers zou krijgen.

Wat maakt Integration & Application Talents een fijne organisatie om bij en voor te werken?
Op het moment dat ik op opdracht ben voel ik me nog steeds verbonden met de rest van Integration & Application Talents. De Meet & Eat elke maand helpt daar zeker in mee, maar ook het gemak waarmee ik de business managers en de andere experts kan benaderen als ik vragen of zorgen heb (en vice versa). Ook houdt het vertrouwen dat gegeven wordt me op mijn tenen, waardoor ik het gevoel heb mezelf extra snel te kunnen ontwikkelen – iedere keer nét dat stukje meer.

Wat typeert de medewerker van Integration & Application Talents?
Ik zie bij Integration & Application Talents veel mensen die niet alleen capabel zijn, maar die ook een goed gevoel voor humor hebben, empathie hebben en respect hebben voor anderen. Wat mij betreft een zeldzame en waardevolle mix.

Hoe is jouw huidige opdracht die je uit naam van Integration & Application Talents uitvoert?
Het is een ontzettend uitdagende opdracht. Samen met een aantal SQL-ontwikkelaars en een JavaScript developer bouw ik een complexe demo-applicatie/prototype-applicatie in OutSystems waarbij de ideeën over hoe de applicatie er uit moet zien en wat het moet doen snel kunnen veranderen. Om dat voor elkaar te krijgen moet ik veel aandacht besteden aan dingen als architectuur en infrastructuur, die meestal buiten mijn ‘normale’ rol als ontwikkelaar liggen. Dat maakt het extra boeiend!

Overzicht nieuws

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!