icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws 08/11/2018

Laurens over zijn keuze voor Integration & Application Talents

Whitehorses

Benieuwd hoe het nou echt is bij Integration & Application Talents te werken? Integratiespecialist Laurens van der Starre vertelt je hier meer over!

Laurens is vanaf 2011 integratiespecialist bij Integration & Application Talents. 

Leeftijd: 37 jaar
Samen met: Eline en vader van Yara en Dex
Woonplaats: Nieuwegein
Hobby's: nerden met hardware, nieuwe software en gamen (zo af en toe) is altijd leuk! 

Sinds wanneer werk je bij Integration & Application Talents en wat heb je hiervoor gedaan?
Ik werk sinds mei 2011 bij Integration & Application Talents. Voor die tijd was ik Oracle Fusion Middleware expert bij Oracle Consulting Nederland. 

Waarom de keuze voor Integration & Application Talents?
Vóór Integration & Application Talents was mijn werkgever een grote, internationale, organisatie. Ik merkte dat het hoofdkantoor in de Verenigde Staten steeds meer hun zin probeerde door te drukken in Nederland, waardoor de kansen en mogelijkheden van het lokale management werden beperkt. En dat merkte ik ook. Ik had daar last van in mijn groeipad. Dat was de reden om op zoek te gaan naar een kleiner bedrijf, waar je “baas” gewoon je collega is, er geen hiërarchie bestaat en je als medewerker wordt gewaardeerd voor wie je bent en wat je doet.

Hoe bevalt het? 
Uitstekend! 

Wat maakt Integration & Application Talents een fijne organisatie?
Je zou misschien denken dat het als expert niet uitmaakt voor welke werkgever je uiteindelijk werkt. Maar ik ervaar dat heel anders. Zo bepaalt Integration & Application Talents niet welke opdracht je aanneemt. Je bepaalt dit samen. Want als je op een opdracht zit die niet leuk is ben je niet happy. Integration & Application Talents stelt écht de mens centraal en dat merk je aan alles. Het is allemaal maatwerk: je ontwikkeling, je opdrachten, wat je maar wilt.

Het is een gezellige toko waar je jezelf kan zijn. Ook naast het “normale” werk organiseert Integration & Application Talents geregeld leuke gezamenlijke activiteiten. Zo is er uiteraard een heerlijk kerstdiner, maandelijkse “Meet & Eats”, sociale evenementen, de jaarlijkse partner dag met je partner, de Developer Derby programmeerwedstrijd en kennissessies. Altijd leuk en gezellig.

Wat typeert een medewerker van Integration & Application Talents?
Deze medewerker is gedreven, trots, gespecialiseerd en vooral een leuk persoon om mee samen te werken. Niet voor een gat te vangen. Hij of zij is nooit de grijze muis op een project, maar iemand op wie gebouwd kan worden en wordt vertrouwd door de opdrachtgever.

Hoe zijn de opdrachten die Integration & Application Talents je biedt?
Integration & Application Talents levert de integratiespecialisten. Dat is een werkgebied waar veel gebeurt en waar je te maken hebt met diverse partijen. De ene keer houd je je bezig met de financiële gegevens van Justitie, dan zit je plotseling in de bio-industrie om vervolgens met je neus in de onderdelen van bulldozers en graafmachines terecht te komen. Systeemintegratie is overal, dus het werkgebied ook. Dat maakt het erg afwisselend! 

Wil je meer weten?
Vind je het leuk om een keer een kop koffie te drinken met de Business Managers van Integration & Application Talents? Neem contact op via 030 - 600 4720 of stuur een mailtje naar office@integrationapplicationtalents.nl

Overzicht nieuws
Er is niets zo veranderlijk als de IT-wereld. Nieuwe technologieën groeien als onkruid. Dit is aan de ene kant interessant, maar ook een uitdaging. Gelukkig heb je binnen Integration & Application Talents de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.
Laurens van der Starre / Integratiespecialist Integration & Application Talents
Whitehorses
Laurens van der Starre /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!