icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws Integratie 05/05/2022

Integration & Application Talents 20 jaar!

Whitehorses

Integration & Application Talents ging 3 volle dagen op reis naar het fantastische Portugal. Met collega’s op stap in dit prachtige land aan zee met geweldige natuur, heerlijke restaurants en de meest uitdagende activiteiten.

Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Vrijdagnacht vanaf kantoor vertrokken om vervolgens vroeg op Faro Airport te landen. Onze reis was een aaneenschakeling van zeer afwissende activiteiten. Het ene moment werden we rondgeleid door  Faro en bezichtigden wij de rooms-katholieke kathedraal.

Whitehorses
Rooms-katholieke kathedraal

Het andere moment testten wij de wijn bij een wijngaard om vervolgens in te checken in onze villa’s, die op een paar honderd meter van het strand gelegen waren.

Whitehorses
Onze prachtige villa's aan het zwembad

Gevolgd door een diner in een Fado-restaurant, waar we optredens te zien kregen van wereldberoemde Fado-zangers met hun vertolking van het Portugese levenslied.

Whitehorses
Fado-restaurant

De zaterdag stond in het teken van een helse jeepsafari, waarbij we zelf achter het stuur kropen. Hilarische taferelen tijdens de ‘proeve van bekwaamheid’ op een oefenterrein om vervolgens de natuur in te gaan.

Proeve van bekwaamheid

Prachtige vergezichten, bijna verticale afdalingen en weersomstandigheden die van minuut tot minuut wisselden, zorgden voor een continue lach op ons gezicht. Wat een survival was dat! Oh ja en natuurlijk de panne die een van de jeeps onderweg kreeg niet te vergeten. Natuurlijk lag dat niet aan de berijder …

Whitehorses
Panne met de jeep

Na zo’n inspannende dag even de tijd om op te frissen in de villa en dan wandelend, deels via het strand, naar een heerlijk restaurant aan zee. Niet uitgepraat raken over de belevenissen in de jeeps gingen de gesprekken voor een aantal gewoon verder tot laat in de kroeg. Wat smaakte dat Portugese bier toch goed.

Whitehorses
Dineren aan zee

’s Avonds een vent ’s ochtends een vent …. Al dan niet met kater aan het ontbijt ter voorbereiding op de laatste knaller van het weekend; de catamarantocht langs de verbazingwekkend fraaie kust van Portugal. De grootte van de catamaran overtrof een ieders verwachting. Wat een enorm mooi schip.

Whitehorses
De catamaran

Met voortreffelijke catering aan boord aanschouwden wij de schoonheid van de strandjes met hun rotspartijen vanaf het water. En voor wie het avontuur nog niet groot genoeg was, nam een duik in de Atlantische Oceaan.

Integration & Application Talents op de catamaran

Een onvergetelijk weekend met een groot deel van ons geweldige team!

Overzicht nieuws
Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!