icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Esther Scheffener

Chief Executive Officer/Directievoorzitter

Bij House of Talents werken topexperts die binnen onze gespecialiseerde bedrijven expert zijn in hun vakgebied. Het zijn allemaal ondernemende experts die voorop durven te lopen om hun opdrachtgever, collega’s of netwerk verder te helpen door het inzetten van expertise gecombineerd met lef, inventiviteit en ondernemerschap. Wij brengen dat tot uiting door mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen en te laten zien dat je veel van elkaar kunt leren, zonder daarin te hoeven concurreren.

"Mijn motto is daarom ook: door de juiste kwaliteiten van een ander in te zetten, word je nog sterker en succesvoller!"

Esther Scheffener is als CEO/Directievoorzitter eindverantwoordelijk voor House of Talents als geheel en in de operationele aansturing eindverantwoordelijk voor de 13 domeinen en hun expertises.