icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents
Nieuws 08/07/2021

Wedstrijd voetgolf tijdens onze kwartaalbijeenkomst

the human network

Afgelopen dinsdag zijn we met de Business Managers en directie van House of Talents voor onze Kwartaal Meeting naar 'Down Under' in Nieuwegein geweest. Het was goed en fijn om elkaar weer live te kunnen zien. Na anderhalf jaar op afstand werken, waren we hier echt aan toe. Het was fantastisch om iedereen weer te kunnen zien en spreken!

We begonnen met een wedstrijd voetgolf. Alles werd uit de kast getrokken door de verschillende teams. Iedereen was uitgelaten en vrolijk, we mochten weer een activiteit doen met z'n allen! Voetgolfen is toch minder makkelijk dan we dachten, de spieren moesten weer een beetje loskomen, maar het fanatisme kreeg de overhand en er werden rake ballen in de daarvoor bestemde poortjes en netten geschopt. Zoals verwacht wilde alle teams niet onder doen aan de ander, dus naar mate de wedstrijd vorderen werden de heupen steeds losser en de schoppen tegen de bal steeds harder en doeltreffender.

Na een uurtje in de buitenlucht was het tijd om met elkaar te proosten op een bizar Corona jaar. We zijn allemaal nog gezond, iedereen heeft knetterhard gewerkt, met als resultaat een groei en blijdschap als nooit tevoren! Wat zijn wij trots en dankbaar.

Na mijn speech was er de uitreiking van een heerlijk en welverdiend zomercadeau voor iedereen. Daarna was het tijd voor een overheerlijke BBQ en een gezellige borrel. Iedereen heeft genoten, we kunnen spreken van een ouderwets gezellige kwartaalbijeenkomst!

the human network
sfeerimpressie
the human network
the human network
Esther Scheffener /
Chief Executive Officer/Directievoorzitter

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!