icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij EngiTalents
Nieuws 06/02/2024

Hoera voor Engi Talents NL - Trotse bezitter van het SNA keurmerk!

Stichting Normering Arbeid Keurmerk bij Engi Talents

In Nederland is de arbeidsmarkt dynamisch en complex, met diverse regelgevingen en verplichtingen die zowel werkgevers als werknemers beschermen en ondersteunen. Een cruciale speler in het waarborgen van eerlijke arbeidsvoorwaarden en het tegengaan van oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt is de Stichting Normering Arbeid (SNA). Deze organisatie speelt een essentiële rol in het bevorderen van de kwaliteit en integriteit binnen de wereld van ‘ter beschikking stellen van arbeid’.

Wat is de Stichting Normering Arbeid (SNA)?

De Stichting Normering Arbeid (SNA) is een onafhankelijke organisatie in Nederland die zich richt op het bevorderen van reguliere en betrouwbare arbeid. De SNA beheert het SNA-keurmerk, een certificering die aantoont dat een onderneming voldoet aan de gestelde normen voor betrouwbaarheid, zoals in de uitzendbranche en intermediairs voor interim projecten. Het keurmerk wordt toegekend aan ondernemingen die hun (personeels)administratie op orde hebben, belastingen en premies correct afdragen en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeid. Het SNA Keurmerk is niet verplicht. Engi Talents NL heeft bewust gekozen voor deelname, omdat we ons realiseren dat dit breed gedragen wordt in de branche, zeker richting onze business partners en opdrachtgevers.

Waarom is het SNA keurmerk belangrijk?

Het doel van dit keurmerk is om ‘het kaf van het koren te scheiden’ bij het ter beschikkingstellen van arbeid en/of aanneming van werk. Hierdoor beperken opdrachtgevers hun risico’s op aansprakelijkstellingen en boetes in het kader van inleners- en ketenaansprakelijkheid. Het is een teken van vertrouwen binnen de arbeidsmarkt. Het SNA-keurmerk fungeert als een kwaliteitsstempel voor ondernemingen zoals Engi Talents NL, waardoor onze opdrachtgevers vertrouwen kunnen hebben in de betrouwbaarheid en integriteit van onze organisatie en onze Experts die ze inhuren.

Stichting Normering Arbeid Keurmerk bij Engi Talents
Engi Talents
Gitte van Polanen Petel /
Business Manager

Wil jij het team van Engi Talents versterken als midlancer? Neem contact op!