icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij EngiTalents

When engineering meets talent

EngiTalents

Sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in projectsourcing van technisch talent. Onder de naam MIDES groeiden we uit tot een begrip in België en Nederland. Na 25 jaar ruilden we onze naam in voor Engi Talents en sloten we ons aan bij de grotere groep House of Talents (België) en onze Nederlandse tak in 2022 bij The Human Network.

Al in 2022 werkten we nauw samen met YelloTec bv, al meer dan tien jaar onderdeel van The Human Network.

De aanpak van de Yellotec-experts kenmerkt zich, naast het uitvoeren van de opdracht, vooral ook op de overdracht van veiligheidskundige kennis en expertise en het prikkelen van intrinsiek veilig gedrag.

In 2023 hebben we dit samengesmolten tot één domein en gaan nu verder onder de naam Engi Talents Nederland BV.

Engi Talents
Gitte van Polanen Petel /
Business Manager

Wie is Engi Talents?

Onze experts brengen projecten en opdrachten tot een goed einde, in diverse sectoren. We zien onze opdrachtgevers als business partners, gezien de nauwe band en specifieke kennis die wij delen.

Stevige pool aan ingenieurs

Binnen ons team hebben we experts die interim-oplossingen bieden. Experts die adviseren bij de verbetering van productieprocessen en implementatie van onderhoudsconcepten. Ingenieurs en Projectmanagers die het ontwerp van een product, de machinebouw of de inrichting van een volledige productielijn realiseren.

Expertise op maat

Welk project je ook in de pijplijn hebt, wij hebben steeds het gepaste technische profiel. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we perfect geplaatst om de juiste specialist aan de juiste partij te koppelen. Bovendien zorgen we ervoor dat onze ENGI’neers up-to-date blijven en technologisch helemaal mee zijn. Zo kunnen we onze opdrachtgevers steeds de meest capabele medewerkers blijven aanbieden.

Het is onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners.
Frank Ruijten / Engi Talents

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen
EngiTalents

Wil jij het team van EngiTalents versterken als midlancer? Neem contact op!

Neem contact op met Frank Ruijten