icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws Digital Marketing 23/03/2021

Yorn aan het roer van Digital Talents

yorn

Vanaf 1 maart 2021 staat Business Manager Yorn Bachofner aan het roer van Digital Talents. Online marketing is een vakgebied waar Yorn veel ervaring mee heeft. We stellen Yorn én zijn bedrijf graag aan jullie voor!

Expertise

Digital Marketing

Experts op het gebied van Digital Marketing

Over deze expertise

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond?

"Ik heb een brede interesse en daarom ook een vrij breed cv. Eenmaal afgestudeerd ging ik aan de slag bij een reclamebureau, waar ik verantwoordelijk was voor marketing en communicatie. In de periode daarna richtte ik een eigen bedrijf op, waarin ik HR-experts detacheerde. Als expert bij een werving en selectiebureau ontstond mijn liefde voor online marketing. We merkten dat er steeds meer vraag naar deze experts was, maar (te) weinig aanbod. Daarom besloten we een traineeship in het leven te roepen. De beste net afgestudeerde marketeers werden hierin opgeleid, klaargestoomd en gedetacheerd. Dit bleek een groot succes!"

"Op het moment dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, kwam House of Talents op mijn pad. Alles wat ik in het verleden heb gedaan, komt nu samen in de functie van Business Manager. Het is een afwisselende functie, waarin je alle verschillende petten op hebt."

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?

"Online marketing is altijd in ontwikkeling en beweging. Je blijft innoveren en moet je kennis ook blijven bijspijkeren. De ouderwetse marketeer is eigenlijk al geen functie meer: inmiddels spreken we over personalisatiemarketeers en ecommerce specialisten. Die snelheid vraagt mij óók om bij te blijven en future proof skills te ontwikkelen. Ik vind constant vernieuwen en versnellen gewoon heel interessant."

Welke weg wil je inslaan?

"Digital Talents biedt oplossingen voor organisaties die zich in een digitale transitie bevinden en/of (extra) mankracht in willen zetten om de digitale doelen te bereiken. Door actuele vakkennis en een resultaatgerichte werkwijze zijn de experts van Digital Talents in staat om organisaties te helpen innoveren en de digitale transitie te versnellen. Voorbeelden van deze expertises zijn o.a. contentstrategie, conversieoptimalisatie, e-commerce strategie en online campagnestrategie."

Wat verwacht je van aankomend jaar?

"Ik verwacht dat de markt zit te springen om wat de experts van Digital Talents kunnen brengen. De gesprekken met potentiële collega's zijn al in volle gang en ik verwacht op korte termijn mensen aan te nemen. Het midlance-model trekt mensen zéker over de streep. Midlancen is heel aantrekkelijk voor experts die nu een vaste baan hebben en ZZP'en te eenzaam en risicovol vinden. Ik zie potentie om als bedrijf groot te worden."

Expertise

Digital Marketing

Experts op het gebied van Digital Marketing

Over deze expertise
digital talents
Yorn Bachofner /
Business Manager Digital Marketing / Communicatie

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!