icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws Digital Marketing 18/03/2022

"Het geeft mij energie om weer fris aan een nieuwe interim opdracht te starten"

Digital Talents

Maak kennis met onze kersverse collega, Anne Egberts. In april 2022 is Anne gestart als expert bij Digital Talents. Zij stelt zich graag aan ons voor!

Expertise

Digital Marketing

Experts op het gebied van Digital Marketing

Over deze expertise

Springplank

“Inmiddels woon ik alweer drie jaar in Den Bosch. Daarvoor woonde ik in Utrecht, waar ik journalistiek studeerde. Al tijdens mijn studie had ik twijfels of ik echt de journalistieke kant op wilde gaan of mezelf meer richting de marketingcommunicatie hoek wilde bewegen. Nadat ik in 2018 terugkwam van reizen door Azië en Australië, kwam ik als content marketeer bij een online retailer terecht. Een super leerzame baan en de perfecte springplank om kennis te maken met marketing. Tijdens de studie Journalistiek word je opgeleid tot een onafhankelijke journalist. Marketingprincipes als commercieel denken en gedragsbeïnvloeding zijn hier natuurlijk geen onderdeel van. Om mij als marketeer verder te ontwikkelen koos ik voor een traineeship als volgende stap waar ik bij verschillende organisaties werd ingezet op interim basis. Interim opdrachten waar ik zonder het traineeship nooit binnen was gekomen. Ik kwam nog maar net kijken.” 

Vormgeven toekomst

“Via het traineeship leerde ik ook Yorn kennen. Bij toeval zag ik vorig jaar dat hij als Business Manager Digital Talents ging opzetten. Ik kende de organisatie al via mijn vriend die bij HR Talents werkte, een ander bedrijf onder House of Talents. Hij was altijd zo positief over de organisatie en collega’s, de sfeer en het midlance concept. Hoe vaak ik wel niet heb gezegd: ‘Zoiets zou er ook echt op het gebied van digital marketing moeten komen’. Bij de start van Digital Talents was een overstap voor mij nog niet aan de orde. Maar toen Yorn en ik eind vorig jaar weer met elkaar in contact kwamen, ging het heel snel. De klik was er en het voelde als de juiste volgende stap.” 

Overzicht houden

“Ik weet van mezelf wat ik leuk vind, en waar ik goed in ben. Het is natuurlijk belangrijk om de juiste kennis en ervaring te hebben. Maar ik heb de laatste jaren ook gemerkt dat het minstens zo belangrijk is om te weten hoe je je door een organisatie moet bewegen. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen en overzicht te houden. Wat is belangrijk en wat heeft een team nodig om deze interim opdracht uit te voeren? Welke mensen kunnen elkaar helpen die elkaar misschien nog niet in het vizier hebben? Daar ligt echt mijn kracht, ik ben een luisteraar en iemand die veel vragen stelt. Mijn nieuwsgierige aard als journalist, komt daarbij nog steeds goed van pas. Zeker als je als expert ergens nieuw binnenkomt, is interesse in je collega’s en de organisatie naar mijn idee van grote waarde.”

Energie

“Pas vanaf april ben ik beschikbaar voor opdrachten, maar ik heb al voldoende leuke uitdagingen voorbij zien komen. Yorn is daarin echt een doorpakker, daar houd ik van. Er wordt binnen The Human Network echt gekeken naar wat jouw behoefte is. Wat jij wilt doen, waar jij je goed bij voelt, waar je naartoe wilt en waarin je je verder wilt ontwikkelen. Persoonlijk ben ik wel nieuwsgierig hoe het interimmen mij gaat bevallen. Het is een hele bewuste keuze geweest om te kiezen voor meer afwisseling. Telkens weer nieuwe opdrachtgevers, organisaties en collega’s leren kennen. Daarom klikte het met Digital Talents, omdat ik elke keer weer een nieuwe boost krijg als ik ergens binnenkom. Het geeft mij energie om weer fris aan een nieuwe interim opdracht te starten. Daar heb ik erg veel zin in.” 

Grote zoekpuzzel

“Een uitdagende interim opdracht en het verbinden van mensen is wat mij drijft in mijn werk. Ik hou vooral van puzzelen. En dan in de zin van een grote zoekpuzzel waar niemand uit komt en waar ik orde kan scheppen. Als ik de vrijheid krijg om naar de oplossing te zoeken, zie ik dat als een mooie uitdaging. In mijn vorige opdracht bijvoorbeeld was er veel onvrede over het CRM-systeem. Mij kun je niet blijer maken dan dat ik daarin mag duiken; overzicht krijgen en de juiste mensen met elkaar aan tafel te zetten. Juist als zij van elkaar nog niet weten dat ze elkaar nodig hebben.”

Expertise

Digital Marketing

Experts op het gebied van Digital Marketing

Over deze expertise
Anne Egberts
Anne Egberts /
DIGITAL MARKETEER

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!