icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws UX / UI 05/04/2021

Fatih: een nieuwsgierige digital die zich continu blijft ontwikkelen

Fatih Ünal

Vanaf 1 mei hebben we weer een nieuwe collega in het team van Digital Talents, Fatih Unal. Fatih stelt zich graag aan ons voor!

Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise

Kun je jezelf (kort) voorstellen?

"Mijn naam is Fatih Unal. Ik kom uit Soest, ben getrouwd en heb een dochter. Ik heb de opleiding HBO Communicatie Multimedia & Design afgerond en mijn diploma behaald aan de Hanze Hogeschool te Groningen in 2010."  

"Ik ben een sociale expert die het leuk vindt om concepten te presenteren en het gewend is om de lead te nemen. Ik heb uitgebreide ervaring als UX/UI Designer en Visual Designer, een echte hybride designer.  Na 7 jaar te hebben gewerkt als UX/UI Designer bij een agency ben ik klaar voor de volgende stap: ik ga de uitdaging aan bij Digital Talents."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Ik ben een UX/UI designer die in de afgelopen jaren sterk in zijn vakgebied is ontwikkeld. Door mijn kennis en vaardigheden kan ik de klantvraag vertalen naar technologische, visuele en interactieve oplossingen. Ik wil snel een oplossingen op maat vinden en de opdrachtgever adviseren. Ik ben een nieuwsgierige digital die zich continu blijft ontwikkelen."

Waarom heb je gekozen voor Digital Talents?

"Ik ben klaar voor de volgende stap en uitdaging. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan ben ik uitgekomen bij Digital Talents. De vrijheid, flexibiliteit en het ondernemerschap hebben mij extra gemotiveerd om te kiezen voor Digital Talents. De midlance-constructie heeft mij geen enkel moment laten twijfelen en trokken me over de streep."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Ik wil doorgroeien en beter worden in mijn functie. Met het analyseren, ontwerpen en het integreren van technologische oplossingen is mijn streven altijd om een klantvraag naar een hoger niveau te tillen."

"Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk beginnen aan een mooie opdracht en samen met de klant toewerken naar een mooi afgerond eindresultaat. Het is mijn doel om mijn expertise en vaardigheden verder op te bouwen door uitdagende projecten uit te werken voor diverse klanten. Daarnaast wil ik een bijdrage leveren aan de toekomstige doelstellingen van Digital Talents."

overzicht nieuws
Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise
UX Partner
Fatih Unal /
UX DESIGNER

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!