icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents

Bedankt voor jouw interesse!

front

Super leuk dat je interesse hebt in het team van Digital Talents. Wat kun je vanaf nu verwachten?

Van kennismaking tot collega

Ontvangstbevestiging

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven emailadres. Krijg je deze mail niet? Stuur jouw cv en motivatie dan naar office@digitaltalents.nl

Reactie

Binnen 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen door onze Business Manager Rick. Match jij met Digital Talents? Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

De eerste kennismaking zal per telefoon plaatsvinden met Rick.

Indien het voor beide interessant lijkt, wordt er een fysieke kennismaking gepland met Rick en soms een andere collega erbij.

Pakt ook het tweede gesprek goed uit? Dan wordt er nog een fysieke of digitale kennismaking ingepland met twee andere collega's. Daar zal een case worden voorgelegd om te kijken hoe jij te werk gaat.

Hét telefoontje...

Hierna gaan wij in beraad over of het een match is of niet. Dat geldt uiteraard ook voor jou. Dan is het afwachten tot hét telefoontje om te zien of we met elkaar in zee gaan.

YOU DID IT!

Je bent officieel aangenomen! Wat gaaf zeg. Nu is het tijd voor het tekenen van het contract en kennismaking met de rest van je nieuwe collega's. Welkom bij Digital Talents!

Lees hier de verhalen van collega's die jou voorgingen

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!