icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 05/10/2021

"Ik koos voor Dev Talents, vanwege de vrijheid die je krijgt"

eporta

We hebben weer een nieuwe expert aan boord: Software Engineer Pepijn de Goede. Zijn komst is een welkome toevoeging aan ons team van .NET ontwikkelaars. Maak kennis met Pepijn!

Kun je jezelf (kort) voorstellen? 
"Tijdens mijn middelbare school tijd kreeg ik vaak de vraag wat voor werk ik later wilde gaan doen. Ik had hier steeds geen antwoord op totdat ik het vak Informatica ging volgen. Hierbij kwam ik in aanraking met het maken van (web)applicaties en vanaf dat moment wist ik zeker dat ik de kant van software ontwikkeling op wilde gaan. De keuze was gevallen op de HBO ICT opleiding, hierbij had ik meerdere keuzemogelijkheden, maar al snel heb ik de keuze gemaakt om de richting van software engineering op te gaan."

Pepijn vervolgt: "Na mijn stage bij Datacon ben ik daar blijven werken, hierbij heb ik vooral gewerkt aan verschillende webapplicaties. Daarna ben ik als IT Expert bij Alten aan de slag gegaan, hierbij heb ik met verschillende projecten mij verder ontwikkeld in webapplicatie ontwikkeling in Azure. Vervolgens was ik toe aan een nieuwe uitdaging en deze heb ik bij Dev Talents kunnen vinden."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Het leukste vind ik het oplossen van problemen en hiermee een grote impact maken bij de opdrachtgever. Bij elk project bedenken hoe je het weer beter kan doen en hierbij jezelf ook steeds uitdagen. Daarom vind ik het leuk om mijzelf te ontwikkelen, nieuwe technieken te leren en hierdoor weer klaar te zijn voor het volgende leuke project."

Waarom heb je gekozen voor Dev Talents? 
"Ik heb voor Dev Talents gekozen vanwege de vrijheid die je krijgt. Dit zie ik terug in de werkwijze maar ook de opdrachtkeuze die je hebt. Vanwege de vrijheid ga ik dan ook met nog meer plezier aan de slag met leuke projecten."

Wat doe je in je vrije tijd? 
"Naast mijn interesse in Software Engineering vind ik het ook erg leuk om te sporten. Ik ga graag mountainbiken, wielrennen, klimmen, boulderen en in de winter snowboarden."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Ik kijk het meeste uit naar de gesprekken met de potentiële opdrachtgevers en de bijhorende opdrachten die ik mag gaan vervullen."

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?