icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 03/10/2022

“Ik heb de vrijheid om te bepalen welke opdrachten ik wil doen”

EportaConsult

Sinds kort is Kay van den Berg (29) een van de nieuwe ontwikkelaars die de opdrachtgevers van Dev Talents blij gaat maken. Kay is een autodidact, maar wel een echte techneut. Jezelf leren programmeren doet tenslotte niet iedereen. Kay is full stack ontwikkelaar in C# en is al vol enthousiasme voor opdrachtgevers van Dev Talents aan de slag.

“Ik kon bijverdienen als ontwikkelaar, dus toen heb ik mezelf leren programmeren”

Kay heeft geen klassiek IT-CV. Een gezonde dosis technisch inzicht, ondernemerschap en doorzettingsvermogen brachten hem waar hij nu staat. “Ik heb civiele techniek gestudeerd. Tijdens mijn studie kon ik bijverdienen als PHP ontwikkelaar, dus toen heb ik mezelf leren programmeren. Dat beviel zo goed, dat ik na mijn studie bij Sogeti ben gaan werken als full stack ontwikkelaar in C#. Daar heb ik allerlei leuke en interessante dingen mogen doen, onder meer voor Geldmaat en Stater.

“Vrijheid om je eigen werk in te richten”

Kay werkt tot op de dag van vandaag nog steeds als full stack ontwikkelaar en heeft inmiddels meerdere jaren ervaring opgedaan in de detachering. Recent maakte hij de overstap naar Dev Talents.“Toen ik op gesprek kwam, kreeg ik gelijk een heel fijne indruk van Dev Talents. Er heerst een gezellige sfeer. Wat ik ook belangrijk vind, is dat ik merk dat we veel vrijheid krijgen om ons werk in te richten.”

Werken aan financiële producten

Kay is al volop aan het werk voor Dev Talents. Op dit moment werkt hij voor een organisatie die iets wil betekenen voor de maatschappij met behulp van technologie. De basis van het bedrijf is het verbinden van mensen, systemen en data in platformen. De organisatie werkt voornamelijk in de sectoren finance, zorg, onderwijs en het sociaal domein. Kay houdt zich bezig met maatwerksoftware voor hypotheekbeheer. Door de oplossingen van het bedrijf en dus die van Kay, kunnen mensen de juiste financiële keuzes maken, nu en in de toekomst.

“De financiële verdeling is bij midlancen eerlijker dan bij een normaal dienstverband”

Kiezen voor Dev Talents betekent automatisch kiezen voor midlancen. Midlancen is een unieke constructie die de voordelen en zekerheid van een vast dienstverband combineert met de flexibiliteit en vrijheid van freelancen. Je kunt volop genieten van de vrijheid, zonder dat je je bezig hoeft te houden met zaken zoals acquisitie en administratie. Voor Kay was de midlance-constructie een belangrijk argument om voor Dev Talents te kiezen. ”Het geeft me veel vrijheid om te bepalen welke opdrachten ik wil doen, en misschien nog wel belangrijker, welke niet. Verder vind ik het belangrijk dat het geld op deze manier verdeeld wordt tussen de ontwikkelaar en Dev Talents. De financiële verdeling is eerlijker dan bij een normaal dienstverband.”

overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?