icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 15/09/2022

Bezoek aan de Service Cours van Team Jumbo-Visma

EportaConsult

Op uitnodiging van het business peloton van Team Jumbo-Visma hebben gister onze collega’s van Dev Talents, DataDolphins en House of Talents samen een bezoek gebracht aan het Service Course van Team Jumbo-Visma in ’s-Hertogenbosch! Om de middag helemaal compleet te maken is daarna een tocht gereden door de prachtige landschappen die de omgeving ’s-Hertogenbosch rijk is.

Jumbo-Visma doet in Nederland, maar vooral in de topsport, is iets heel unieks. Ze stellen hun deuren open aan het publiek en geven iedereen een kijkje in hun keuken. Dat is voor bijna alle andere sporten waar op het hoogste niveau wordt gewerkt ondenkbaar.

Gisteren konden wij zien en horen hoe de renners van TJV door het leven gaan en hoe zijn worden begeleid om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet TJV op een persoonlijke en bijzonder professionele manier.

We hebben de werkplaats gezien waar de fietsen worden opgebouwd, onderhouden en afgestemd op de wensen van de renner. We konden zien wat voor gigantische logistieke uitdagingen TJV bij elke koers moet oplossen en hoe ingewikkeld de planning omtrent zo’n koers is. Veel van hoe TJV is georganiseerd en hoe zij te werk gaat is te vergelijken met hoe THN de dingen doet. Mensgericht, doelgericht en professioneel.

Het was zeker voor herhaling vatbaar!

EportaConsult

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?