icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Nieuws 29/04/2024

“Ik voelde me meteen welkom bij Project & Change Talents”

Marja van der Linden Project & Change Talents

Marja van der Linden heeft een indrukwekkende loopbaan in projectondersteuning achter de rug. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij onder meer ABN AMRO, LogicaCMG, ENGIE en Schuberg Philis, zet ze vanaf 2 april 2024 haar expertise in als PMO (Project Management Officer) bij Project & Change Talents. “Hier kun je veel leren van andere PMO Experts.”

Invoering van de euro

Marja begon haar loopbaan bij ABN AMRO, waar ze van diverse functies in de kantoorfilialen langzaam doorgroeide naar het hoofdkantoor. Daar hield ze zich voornamelijk bezig met projecten. Ze herinnert zich hierbij de invoering van de euro nog goed. “De software van betaal- en geldautomaten werd aangepast op de komst van de EURO en daarbij moesten alle mogelijke scenario’s op een rij gezet worden. Dat was pionieren. Op de dag van de overgang stond ik om 12 uur ’s nachts bij een geldautomaat om de eerste transacties te doen. Een fantastische ervaring.”

Uiteindelijk werkte Marja 18 jaar bij ABN AMRO. Daarna zette ze haar carrière voort bij verschillende grote bedrijven, waar ze PMO-teams leidde en PMO-afdelingen professionaliseerde. “Ik hou van uitdagingen.”

Overstap voor nieuwe uitdagingen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam Marja in contact met Project & Change Talents. “Een paar jaar eerder hadden ze me al benaderd, maar op dat moment was de timing niet juist. Na een reorganisatie bij mijn vorige werkgever besloot ik om opnieuw contact op te nemen. Het kennismakingsgesprek met Business Manager Jaqueline was heel prettig en ik voelde me meteen welkom. Het was duidelijk dat we goed bij elkaar pasten, waardoor de overstap snel rond was. Tot nog toe ervaar ik het als een warm bad. Iedereen is oprecht geïnteresseerd.”

Geen administratieve rompslomp

De Midlance constructie sprak Marja direct aan. “Project & Change Talents heeft veel PMO-expertise. Je hoort bij een team met mede PMO-experts en leert veel van elkaar. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen te doen en certificaten te halen. Zo kan ik mijn cv up-to-date houden met certificaten die voor opdrachtgevers relevant zijn. Freelancen vond ik een te grote stap. Nu heb ik wel die vrijheid, maar zonder de administratieve rompslomp. Die neemt Project & Change Talents voor mij uit handen.”

Werken in een team

Marja hoopt op een interim-opdracht waarin ze nauw kan samenwerken met een projectmanager. “Mijn ervaring is dat veel sales- en projectmanagers veel kennis hebben, maar dat niet altijd even gestructureerd vastleggen. Ik kan dat wel en heb bovendien oog voor detail. Ik krijg energie van samenwerken in een team en samen streven naar succes. Als je mij alleen achter een bureau zet, word ik heel ongelukkig.” 

Als PMO Expert bij Project & Change Talents voelt Marja zich als een vis in het water. “Ik geniet ervan om dingen te regelen, te organiseren en structuur aan te brengen. Bovendien vind ik het leuk om vraagbaak en spin in het web te zijn. En ik bemoei me graag met dingen, wat als PMO’er ook van pas komt.”

Overzicht nieuws

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!