icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project & Change Talents

Het borgen van projectsucces

Om projectsucces te borgen zorgt Project & Change Talents dat een projectorganisatie de juiste kennis voor handen heeft. De kracht ligt bij onze betrokken en ondernemende experts. Zij zijn kundig in het scheppen van de juiste randvoorwaarden bij organisaties die met een projectomgeving hun organisatie willen veranderen. Door organisaties te helpen met projectsucces zijn onze experts altijd in staat om effectief in te spelen op de veranderende behoeften van een organisatie en haar klanten.

Onze specialismen

Een verandering heeft impact. Op de organisatie en haar mensen. Onze PMO experts hebben hier ervaring mee. Of het nu gaat om project of programma. Onze PMO experts zorgen voor de inrichting, planning én uitvoering van projecten.

Onze ervaren PMO'ers leveren ondersteuning aan de totale project- of programmabesturing. Dit betekent: overzicht houden over de business case, de planningen, voortgang, kwaliteit, financiën, resources en risico's.

Kundig

Betrokken

Ondernemend

Verbindend

Onze experts in PMO

Wij delen de passie voor het werk. Iedereen werkt op locatie, maar we houden wel steeds contact. Heeft iemand een vraag over het werk? Via de groepsapp heb je in no time een reactie binnen. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten. Om kennis te delen of gewoon voor de gezelligheid.

bekijk alle experts
PMO Partner
Sanja Scholtes /
PMO Expert
Project Change Talents
Michelle Peneder /
PMO Expert
Onur Kaplan
Onur Kaplan /
PMO Expert
PMO Partner
Desiree Felix /
PMO Expert
Sandra Bijwaard
Sandra Bijwaard /
PMO Expert
Anne van der Tuuk
Anne van der Tuuk /
PMO Expert
PMO Partner
Anita Heijkamp /
PMO Expert
Patty Gruwel
Patty Gruwel /
PMO Expert

Onze PMO’ers zijn op de volgende werkgebieden inzetbaar:

  • Resourcemanagement
  • Rapportages
  • Projectfinanciën
  • Document- en configuratiemanagement
  • Risico- en issuemanagement
  • Communicatie
  • Planning
  • Stakeholdermanagement
  • Change- en scopemanagement
pmo

Heb jij passie voor PMO? Dan is Project & Change Talents de plek waar jij je thuis kunt voelen. Neem contact op!

Neem contact op met Jaqueline Esveldt