icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

Dé thuisbasis voor ervaren project en change experts

Project & Change Talents

Onze project en change experts zijn zeer bekwame professionals op het gebied van project- en verandermanagement. Zij stellen organisaties in staat om projecten op een gestructureerde manier uit te voeren en veranderingen succesvol door te voeren. Dit doen ze met passie voor het vak en drive om continue te verbeteren.

Op het snijvlak van business en IT

Doordat onze experts zowel de taal van de opdrachtgevers als de taal van de IT spreken, creëren zij door hun aanpak een merkbare meerwaarde. Het verbinden van mens, proces en informatie speelt daarbij een cruciale rol.

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen
Bij Project & Change Talents krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen richting een carrière zoals jij deze het liefst ziet.
Sanne van Amersfoort / werkzaam bij Project & Change Talents

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!