icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents
Expertise

De basis voor projectsucces

partner

Het borgen van projectsucces

Om projectsucces te borgen zorgt Project & Change Talents dat een projectorganisatie de juiste kennis voor handen heeft. De kracht ligt bij onze betrokken en ondernemende medewerkers. Wij zijn kundig in het scheppen van de juiste randvoorwaarden bij organisaties die met een projectomgeving hun organisatie willen veranderen. Door organisaties te helpen met projectsucces zijn zij altijd in staat om effectief in te spelen op de veranderende behoeften van een organisatie en haar klanten.

De specialismen van Project & Change Talents

Een verandering heeft impact. Op de organisatie en haar mensen. Onze PMO specialisten hebben hier ervaring mee. Of het nu gaat om project of programma. Onze PMO specialisten zorgen voor de inrichting, planning én uitvoering van projecten.

Onze ervaren PMO'ers leveren ondersteuning aan de totale project- of programmabesturing. Dit betekent: overzicht houden over de business case, de planningen, voortgang, kwaliteit, financiën, resources en risico's.

Kundig

Betrokken

Ondernemend

Verbindend

PMO superhelden

Met plezier introduceren wij aan de wereld Eline en Gabriël. Zij zijn de superhelden achter projectsucces. Dat is hoe wij onze PMO’ers en het vak PMO zien. Zij verzorgen alles wat er nodig is om in een projectorganisatie succesvol te zijn. Wil je meer weten over onze veelzijdig superhelden? Download hier het magazine en lees alles over hun superkrachten.

PMO Partner

Onze PMO’ers zijn op de volgende werkgebieden inzetbaar:

  • resourcemanagement
  • rapportages
  • projectfinanciën
  • document- en configuratiemanagement
  • risico- en issuemanagement
  • communicatie
  • planning
  • stakeholdermanagement
  • change- en scopemanagement
Kort na onze leuke kennismaking kreeg ik al een mooie opdracht aangeboden en kon ik snel starten bij Radboudumc.
Hilda Doeksen / Project & Change Talents
pmo

Benieuwd wat onze PMO'ers voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Jaqueline Esveldt