icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

“Ik ontdek steeds nieuwe dingen in het PMO-vak”

Project & Change Talents

Maak kennis met onze nieuwe collega Lilly-Kyara Bergen. Vanaf 1 september start ze als PMO’er bij Project & Change Talents. Iets waar ze erg naar uitkijkt: “Als PMO-expert kan ik elke keer een kijkje nemen in een andere keuken.”

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Passie voor projectondersteuning

Lilly-Kyara is niet bang voor uitdagingen. Als 17-jarige verliet ze Suriname om alleen naar Nederland te komen en hier de studie Lifescience en Technology te volgen, gevolgd door Management of Technology. Een stap waar ze geen spijt van heeft. Tijdens haar studie ontdekte ze namelijk haar passie voor Project Management Ondersteuning. Direct na haar studie ging ze dan ook als PMO’er werken bij een groot consultancybedrijf. De afgelopen twee jaar ondersteunde ze daar verschillende bedrijven in diverse rollen. Zo was ze projectsecretaris en ondersteunde ze een financiële afdeling. Het PMO-vak is heel breed, vindt Lilly-Kyara. “Tot nu toe vind ik het financiële aspect het meest interessant, maar ik wil kijken wat ik nog meer echt leuk vind in het vak. Ik ontdek er steeds nieuwe dingen in.”

Specialist in Project Management Ondersteuning

Toen ze via-via hoorde over Project & Change Talents, besloot Lilly-Kyara contact op te nemen. “Iemand die ik ken, werkt bij House of Talents en attendeerde me erop dat het bedrijf gespecialiseerd is in Project Management Ondersteuning. Ik twijfelde daarom niet en stuurde meteen mijn cv op. Zo begon het balletje te rollen en maakte ik kennis met de Business Managers, met wie ik meteen een klik voelde. De vrijheid die je hier hebt, is erg prettig. Niet alleen in de opdrachten die je uitvoert, maar ook bijvoorbeeld in het kiezen van opleidingen. Maar je wordt daar wel bij geholpen.”

Inmiddels heeft ze kennisgemaakt met haar nieuwe team. “Tijdens de opleiding IPMA-PMO-d heb ik al een aantal mensen ontmoet. Iedereen lijkt bereid om elkaar te helpen. Dat geeft een goed gevoel en het is fijn om elkaar zo al op een informele manier te leren kennen.”

Ideale combinatie tussen zzp en vast dienstverband

Lilly-Kyara is benieuwd hoe het midlancen haar gaat bevallen. “Het is een ideale combinatie tussen Zzp'er zijn en een vast dienstverband hebben. Je wordt goed betaald voor je opdrachten en hebt een vast basissalaris als je die niet hebt. En het is heel prettig dat ze helpen met het zoeken naar opdrachten. Nog voordat ik in dienst kwam, had ik al twee gesprekken. Het is fijn dat ze van tevoren aan de slag gaan. Er werd daarbij heel goed geluisterd naar mijn wensen en prioriteiten.”

Kijkje in verschillende keukens

Werken bij verschillende bedrijven vindt Lilly-Kyara geweldig en daarom is ze blij om te starten bij Project & Change Talents. “Als expert kan ik elke keer een kijkje nemen in een andere keuken. Dit zorgt voor veel variatie in mijn werk en houdt het voortdurend uitdagend.” 

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!