icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

"Ik kijk uit naar opdrachten waar mijn PMO-hart sneller van gaat kloppen"

Aysun

Maak kennis met onze nieuwe collega Aysun Işgüzarer. We ontmoeten elkaar op een zonnig terras op het Stadionplein in Amsterdam en praten -onder het genot van cappuccino’s en een felgroen sapje- over haar nieuwe uitdaging. 1 augustus is Aysun gestart als Expert bij Project & Change Talents. Iets waar zij erg naar uitkijkt: “Ik heb zin in een mooie interim opdracht waar mijn PMO-hart sneller van gaat kloppen.”

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Aysun is het gewend om als expert in projectomgevingen te werken. “Na mijn opleiding Bedrijfseconomie rolde ik vanuit finance het projectmanagement in. Na verschillende financiële opdrachten via een detacheerder heb ik de laatste 8 jaar bij een groot consultancybedrijf gewerkt, waarvan de eerste drie jaar als Business Controller en daarna bijna vijf jaar als PMO-Expertt.”

“Als PMO ben je de verbinder van een project”, legt Aysun uit. “Je ondersteunt de Programma- of Project Manager en zorgt dat alles goed verloopt op de achtergrond. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met Resource en Stakeholder Management. Die rol past heel goed bij mij, omdat ik doel- en resultaat gericht ben. Ik haal er veel voldoening uit om als team naar een einddoel toe te werken.”

“Ik kende Project & Change Talents al van naam”, vertelt Aysun. “Akash Haripersad -een expert die tot vorig jaar bij Project & Change Talents werkte- is een oud-collega van mij. Hij sprak heel positief over Project & Change Talents en dat was altijd in mijn hoofd blijven hangen. Dus toen ik afgelopen winter toe was aan een nieuwe uitdaging, heb ik het nummer van Jaqueline (red: Business Manager van Project & Change Talents) opgezocht en haar gebeld.”

“Eigenlijk voelde dat eerste telefoongesprek al direct goed, ik voelde de verbinding. Het “human gevoel” -wat ik heel belangrijk vind- voerde de boventoon. De mens staat centraal bij Project & Change Talents en dat vind ik erg belangrijk. Bovendien voel ik me begrepen door Jaqueline en Rick (red: de andere Business Manager): we zitten op een lijn, ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en passende opdrachten.”

Aysun

“Wat ik zoek in een PMO-opdracht? Een dynamische omgeving, een uitdagend project en een gemotiveerd team. In welke branche dat maakt me eigenlijk niet uit, het lijkt me juist leuk om een kijkje in verschillende keukens te nemen.”

Aysun is ook benieuwd hoe het midlancen haar gaat bevallen. “Ik had van het model gehoord en het klinkt interessant. De vrijheid hebben van een ondernemer, maar je toch verbonden voelen spreekt mij aan. En natuurlijk het hebben van een achterban. Ook al werk je alleen aan de interim opdracht bij de opdrachtgever, je hebt wel een team van gelijkgestemden om op terug te vallen en mee te sparren.”

Inmiddels heeft Aysun al kennisgemaakt met haar nieuwe team. “We hadden een gezellige dag samen, waarin we een workshop graffiti spuiten deden en een hapje gingen eten. Het lijkt me een leuke club mensen om van te leren en kennis mee te delen. En mee te groeien.”

De dag na ons gesprek heeft Aysun een intakegesprek gepland staan en ik hoor van haar dat ze maandag meteen kan starten. “Zo snel kan het dus gaan! Ik heb erg veel zin om te starten aan mijn nieuwe interim opdracht bij een IFM-bedrijf, het klinkt als een uitdagende interim opdracht. De huidige crisis brengt voor sommige bedrijven net iets meer uitdagingen met zich mee. Ik vind het mooi om juist hierin mijn bijdrage te kunnen leveren.”  

 “Het aftellen is dus echt begonnen! Maar eerst ga ik vanmiddag nog even genieten van het mooie weer, ik ga suppen op de Amstel, waar het echt een prachtige dag voor is.”

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!