icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Project and Change Talents

Onze Project & Change Talents graffiti workshop in de buitenlucht

graffiti

De afgelopen maanden hebben we virtueel contact gehad, maar elkaar live zien is zoveel leuker! Om te vieren dat dit weer mogelijk was kwamen we bij elkaar voor een bijzondere en kleurrijke workshop. Deze vond plaats in de buitenlucht, op anderhalve meter afstand.

Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise
graffiti

We werden in Huizen ontvangen door Roy Valk van Mooie Muur, ook wel bekend als graffiti artiest Karski. Als kind begon Roy met graffiti spuiten en hij heeft van zijn passie zijn werk gemaakt.

Business Manager Jaqueline: “Graffiti spuiten is wel echt een vak apart: het is echt een secuur werkje. Na een uitleg van Roy konden we oefenen op een muur, zodat we klaar waren voor de grand finale: een groot Project & Change Talents-doek. Het is -met een beetje hulp van Roy- een mooi kunstwerk geworden. Ik neem het doek mee naar kantoor, hoewel het waarschijnlijk iets te groot is voor onze werkkamer.”

Jaqueline vervolgt: “Misschien is het ook wel leuk om te vertellen dat we na de workshop heerlijk hebben getafeld bij de Haven van Huizen. Het was echt een geslaagde bijeenkomst.”

Overzicht nieuws
Expertise

Project, programma en portfolio office

Project, programma en portfolio office

Over deze expertise

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!